Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Účesy z provázků

04. 01. 2008
6
7
997
Účesy z provázků Účesy z koudele Hrají si na lásku něžně a vesele děti těch dětí co moudrými zvou se V bezpečných příbytcích drogami cpou se nikotin alkohol mršiny haldy Značkovým oblečkem maskují faldy či v honbě za krásou suší jak tresky na plátně života pitvoří fresky Falešnou morálku do světa křičí Srdce jim pukají - jsou všech a ničí Pár křížků na krku - už penze jistá Bolest hněv frustrace - nehnou se z místa V ložnicích soužení po světě harém Tisíckrát pohrdli nebeským darem propásli co se dá hnali se za hmotou před Bohem prchali - teď platí samotou Ač rady nevědí si s vlastní nahotou dál rady z rukávů sypou jak odpadky Co vědí o lásce? Soustavné výpadky vlastního vědomí víry i naděje… Zvrácené svědomí smutné i směšné je Účesy z provázků Účesy z koudele Hrají si na lásku něžně a vesele děti těch dětí co prosí vás NECHTE JE

7 názorů

své děti rády přerostou přes hlavu-druhým


reinka
05. 01. 2008
Dát tip
ano nechte je...

Stano, když jsem se na to podíval přes Mišíka, trochu by to mohlo navozovat atmosféru písně Obelisk (milovali se jen když se měli rádi...)

Háber
28. 12. 2007
Dát tip
* pripomenulo Mišíka a Etc... neviem prečo:)*, asi preto, že som mal tú hudbu veľmi rád...

rady jak odpadky... neradím, jen dávám příklad...a jsem rád, když děti jsou své...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru