Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Methylamfetaminová story

30. 12. 2007
1
1
990
Autor
Nens

...byli jsme přece skvělej tým... ty časy se vrátí- já to VÍM!!!!

Zítřek nic dobrýho nepřinese a pravda bolí což málokdo snese jednou však všichni sejdeme se až ztratíme se v temném lese... Denodenně trápíme se na další den těšíme se jaký bude neptáme se... kdopak nám modré z nebe snese? Jako děti co zabily své hračky kňučíme a perem do sebe sračky dost času máme na faračky v hospodách do zavíračky Být uvnitř mrtvý a navenek svěží neřešit život když líně běží neřešit co na srdíčku leží neřešit nic když v hlavě sněží nejde to vůbec, nebo jen stěží nikdo však nikdy už neuvěří že smyslem života není peří INSTANTNÍ STĚSTÍ V BÍLÉM PRÁŠKU DALO MI PĚSTÍ A VZALO MI BRÁŠKU ZMĚNILO HO VE HNUSNOU SMAŽKU A DOVLEKLO HO NA PORÁŽKU ...nic neřekl narovinu jen se vysral na rodinu zivota svého polovinu na svou sestru házel špínu a bál se vlastního stínu nepřipouštěl si svou vinu a utopil se ve svém splínu v černém moři z pervitinu....

1 názor

Opravdu ze srdce napsané. Já utíkám na internet popovídat si s lidmi, něco nového napíšu a potěší, když se to někomu líbí. Tím se zbavím toho, co mě trápí a neudrhám do ráje halucinogenů. Může to být daleko horší noční můra a tohle je jen procházka růžovým sadem.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru