Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Myšlenky

13. 06. 2001
1
0
584
Autor
Eleanor

Jen myšlenky které se motají v mé hlavě. Jsou to myšlenky, z toho co se děje kolem mě a nechci nikomu přidělávat starosti. Totoje nejjednodušší cesta...

Rozchod s někým koho milujete vždy bolí. ale rozešla jsem se já a já nesu následky za svoje činy. už je to tak vime to všichni.

My spolu být nemohli, kvůli spoustě různých důvodů. A když už toho bylo moc řekla jsem dost a odešla. Jenže on palí mosty. Spaluje všechno co mezi námi bylo , vzpomínky myšlenky slova. Dokonce si i myslím že i přání ke sv. Valentynu také zahodil nebo zničil. Jen to ne, milovala jsem ho a s laskou jej take psala. 

Bolí to když slyším co děla, bolí mě představa že se ke mě bude chovat jako by mě viděl poprvé v životě. - Ahoj ja se jmenuju...my se ještě neznáme.  Brrr. to zní strašně leze mi z toho mráz po zádech.

ale ja se rozešla ne on. Chtšla bych mu pomoci ale jak..... Když se k němu přiblížím zalézá do své ulity a je dál a dál od celého světa.

Ani jsem mu neřekla že ta radost která se odrážela v jeho očích, když jsme bli spolu, mu moc sluší. .

 

Prosím vás, okud náhodou zabloudíte k tomuto příspěvku , nedívejte se na sloh a omlouvám se i za občasné chyby. Moc nad tím nepřemýšlím a protože vím , že mě tu nikdo nezná tak  to nějak přežiju.

 

Já doufám že brzy najde tu která vyplní jeho srdce a on bude zase v očích mít tu radost která mu tolik sluší. Kéž by to bylo co nejdříve. Kéž by...


Tvoje úvaha se mi moc líbí a rozejít se s někým přeci neznamená ztratit lásku.Podle mě se věci dějí právě tak,jak se dít mají.Věř,že i já si už zazila své!Na každého někdo čeká,někdo ho,nebo ji potká hned a někdo musí někoho ztratit,aby toho druhého zase našel!Přeji Ti abys našla,nebo našel!Píšeš velice procítěně!

Piži
25. 06. 2001
Dát tip
To je normalni reakce. Musi si tim projit. Nemuzes prece cekat, ze se rozejdete s usmevem a nadsenim. Nechtej po nem nemozne a nechej ho, at se s tim vyporada po svem.

Majda
18. 06. 2001
Dát tip
Je to moc krásná úvaha a je vidět, že ti jde od srdce. Opravdu se mi moc líbí.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru