Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pražská

10. 01. 2008
4
7
1146
Autor
Phaedra

-"WE ALL HAVE THREE KIDS!" Bernard

Včera sem šla na čaj s holkama a probudila se dneska v poledne se strašnou kocovinou u jedný z nich v bytě, kde je had škrtič, mrouskající se kočka a vykastrovanej kocour --- Ztělesnění frustrace! Je mi hrozně divně, opice naházela do jukeboxu strašný prachy, pak někam šla, něco chtěla, pila metaxu, rozbila půllitr, kterej nevytek, spala vedle kluka, co si narval do pusy mobil a vypil pivo a kočka mu pochcala triko, který pak nosil v igelitce po městě. Nechápu! Vůbec, vůbec nic nechápu. A už vůbec nevim, co bude zejtra. To se vobčas stane každýmu, jo jo, we all have three kids!!!

7 názorů

kočka Kočka? To je zásadní...

Phaedra
17. 01. 2008
Dát tip
kůli hadovi mě poškrábala kočka mam z toho traumátko

buďte rádi že v terárku toho hada nebylo hovno

ste nejhorší

Josefína
12. 01. 2008
Dát tip
ho ho. a tak je to furt!

Phaedra
11. 01. 2008
Dát tip
Dneska je zítra, to máš pravdu, ale věta: "už vůbec nevim co bude zejtra", je, jak se dnes ukázalo, aplikovatelná i na zítřek. Jak se máš?

Jednokdo
11. 01. 2008
Dát tip
zítra je už dneska, phaedři jestlipak se už střízlivá všednost vyloupla skrz zbytkový údiv? tak co? už víš co bude dál? že pozdravuju děti

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru