Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Exkrimenty vymleté..

20. 01. 2008
1
16
3126
Autor
LastSamurai

Literatura výkalu a slovních sříček.... ..nebudu se zlobit, když mi napíšete, že to stojí za HOVNO:-) ..


Melu hovna..
Melu Hovna, mlýnkem na maso.
Je to maso, když melu Hovna.
Melu Hovna, a nikdo se mi v tom nevyrovná.
Melu Hovna.

Když melu o Hovnu,
co vlastně melu?
Když na sračky jsem,
jsem sračkofil?
Sračkosexuál...


Melu Hovna, mlýnkém na kávu.
Je to silná káva, když hovno do se mlýnku dává.
Melu Hovna a nikdo mě se nevyrovná.
Melu Hovna.

Kdy už se vymelu,
neb spíš ty hovna?
Boží mlýny melou pomalu, ale co?
Ale jistě..

Melu Hovna, a mlýnské kameny jsou celé hnědé.
Není co drtit a přesto je to rozmleto.
Domlel jsem Víleme, Dýmku? Jarmilo!?
Hovna jsou domleta. Domleto jest.

---

Zmizte Vy hovna,z trávníků nenápadných jak trávníky v hovnech, z cest  měst.
-
To melu já, pravím a tyčím svou posranou pěst..
Hoooovno! Hoooooooovno!
Rubyyyyyyyyyyy!!!!!

rubyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy


16 názorů

LastSamurai
27. 02. 2008
Dát tip
no ta postava to opravdu říká, ale to že jsem to použil v tomhle útvaru(slovo báseň, nebo dílo-dílko nechci namočit do hoven..) ještě neznamená, že jsem ten blázen co řve hovno.. Záleží na úhlu pohledu.. Sice je tam napsáno: Hoooovno! Hoooooooovno! Rubyyyyyyyyyyy!!!!! ale je to spíš takové zvolání, které mě napadlo jako asociace s hovnem.. Já v tom mám jasno.. přeber si to sám..

LastSamurai
20. 02. 2008
Dát tip
brek.: snažíš se mě urazit? Mám tomu rozumět takhle? :-D

domin.go
16. 02. 2008
Dát tip
stojí to za hovno

Temnorez
26. 01. 2008
Dát tip
Líbí se mi ta odvázanost, to že se autor nesnažil křečovitě něco spáchat a místo toho to co by normálně spláchnul do záchodu tak s tím se pomazlil na papíře. Líbí se mi ta hravost, ta že autor neřeší zda-li a nebo... Řekl bych že tyto aspekty chybí spoustě tamním autorům a kritikům. Ovšem Honzyk je můj favorit, jeho lehkovážnost a smysl pro syrealismus mně fascinují, můj člověk magor!!! Tleskám za toto dílko, je z toho cítit ta krásná afektivita ve stavu inspirace hovadinou... tohle mám rád! Nestydět se a udělat si svým způsobem sám ze sebe prdel :-) Jít trošku jinudy *

LastSamurai
26. 01. 2008
Dát tip
Lidi dělám si srandu z Češtiny.. melu hovna, co to je za slovní spojení? Jsem na sračky, jsem na mraky, jsem na káry... trochu využívám druhého smyslu tohoto kontextu. Slovní hříčka..

LastSamurai
26. 01. 2008
Dát tip
Rád se zařídím podlet tvé rady, ale upřímně řečeno, rád bych viděl jak by to někdo recitoval, jak by se u toho tvářil. Já jsem si představoval afektovaný projev, kdy jsou oči vyboulené... Podobně jako akorát ty oči.. http://www.youtube.com/watch?v=aF37gUOCcFY

Elyon
25. 01. 2008
Dát tip
Hmm...Čo povedať? Nemôžeš skutočne vážne očakávať, že toto niekto uzná za "dielo". Súdiac z prológu to ani nečakáš. Namiesto kategórie "ostatné nezaraditeľné" by som vybrala blbosť, lebo toto nie je na hovno, ale skutočná blbosť. Smajlíci majú vyjadrovať výraz recitátora? Nuž... toto by nikto nerecitoval. A keby hej tváril by sa úplne inak.

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
..dadik, jsi had... diky autorovi za vyklad.)))

dadik
21. 01. 2008
Dát tip
honzyku jsi mu podobnej, ale hezčí jsi :)

LastSamurai
21. 01. 2008
Dát tip
No přímý učel vyvolání hnusu to nemá, ale inspiroval jsem se trochu Vogonskou poezijí ze Stopařova průvodce po Galaxii.. Co se týče Těch smajlíků, tak mají vyjadřovat jistý výraz recitátora.. Obrázek je z filmu Drž Hubu, kde se právě zmiňuje poslední hláška Hovno, Hovno, Rubyyyyyyyyy :-)... Jestli toho herce nemáš rád, tak se na ten film podívej.. hraje tam úplnýho debila. Jinak co se týče zažívacích potíží, tak se omlouvám..

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
teda melu hovna mlynkem na maso...ale podle mne prast jak uhod...ale nechutarmna to je teda, se musi nechat...esi melo vyvolat pocit hnusu, povedlo se ti , ale mne nejak poranu nesedne, sem sniudal jen vitaminy...)

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
..mne hjovna tady nevadej ani omylem, zaujalo mne "melu hovna mistzoi masa", protoze to maso je nekdy taky k hovnu...ale nechapou, proc ty smajly....a ten vobrazek...? to je z jakyho filmu? Myslim, ze Depardieu...ale toho ja nesnasim taky..))...nekdo mi na Stedrej vecer rek, ze jsem mu podobnej, to posoudi treda dadik nebo Zbora , Smeta, co mne videli, nebo Noe, ale NENI TO PRAVDA!!!) ze ne, dadik...? K textu jen bych se autora voptzal, proc , chapu, ze na hnedym podkladu, akorat tak hnedy hovno nekdy se nepovede, napsany vubec..?...jako protestsong nevypada...DDD

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru