Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Laska?

21. 01. 2008
0
10
548

Jdeš po ulici,v duši splín věrně tě následující tvůj stín V tom spatříš jí a splín hned mizí ale láska je stále ještě někdo cizí Co vymyslet,jak oslovit ji máš zkus,že snad ze sna ji znáš Marně tě svazuje tvůj hloupý stud tak už pojď ke mě a chvíly tu buď.


10 názorů

Ay´Le
21. 01. 2008
Dát tip
nechapu proc je to v prologu a ta hrubka..z ty se mi protocily oci..souhlasim s Bezprizorny aspon ten pravopis by se mel psat spravne kdyz uz dilo samo o sobe nestoji za nic..

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
...Bezpr., ja jsem ucil cestinu, lepe stylistiku....a jsem silenej , myslim az jazykovej purista...a cestina mne dokonce zivi: pisu i rediguju....no, ale vis, kdyz to vemes na procenta, tak radsi spolknu nejajk to ejva ajva, nez "Ó, jak ja lezim tady/a v sade voni sady vsady/ "..))) romale: tvy lakonicky, velmi, velmi suchy poznamky mne ponekud rozdovadely...)))

to je všechno fajn a do jistý míry to i beru, reagovala jsem především proto, aby nevznikl ten dojem, že je úplně fuk, jakou úroveň bude mít zveřejněné dílo z gramatický stránky...dokážu akceptovat, že se sem tam objeví chybka, pak se to většinou snažím sdělit autorovi ve zprávách ale když mi někdo napíše reakci jako "vi ste ale kritici a ty vaše kritiki", tak jdu do kolen :) díky za odpověď

romale
21. 01. 2008
Dát tip
snad si to nikdo nevztáhne;-)

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
)))))ŕomale

romale
21. 01. 2008
Dát tip
taky myslim, že důležitější je obsah...

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
..to je fakt, ale mne tady spis vadej ty sileny akcenty, nekde, zejo, afekty, texty psany na efekt a takovy třy nachytavky....a to poznas, myslim vetsinou...vopravit chyba, byt desna, se da...ale smysl....nebo tak...? mam kamose dywlwektika, ja jsem byl na to taky lecenej, ten pise povidky, krasny, ke mne prijde, ja mu vopravim a uz si to straduje nšekam do casaku, nelkzu....takovy pochodeujici vojacky, co ma v palici, to se jen tak nevidi...mozna, ze prave u tohoto textu vhodna ma poznamka AZ TAK nebyla, ale stejne........

romale
21. 01. 2008
Dát tip
no

Honzyku, myslíš, že podobné chyby se dají ospravedlnit tím, že tohle je amatérský literární server?...pokud by si to takhle ospravedlňoval každý, tak to to bude vypadat děsně...podlě mě když už někdo chce psát, tak by nějaký základy jazyka měl zvládat

Honzyk
21. 01. 2008
Dát tip
...hrubice desny teda, ale to by tak nevadilo: na druhy strane ukazujes, ze toto je SKUTECNE A M A T E R S K Y lirterarni server...:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru