Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Stínové divadlo

23. 01. 2008
2
9
1912
Autor
Enethen
Stínový princi nežádej svou vílu aby se vzdala nedá se Stínový princi za oponou z prostěradla za oponou ze smetí dlouhý nos se ztrácí Nenaléhej na svou vílu ona sama až rok si s rokem ruku podá podlehne hloubi tvých stínových očí Stínová princezno nešťastnice hlupačko poblázněná proč se stále červenáš? Za oponou ze smetí za oponou ze smetí za oponou z prostěradla dva se milují

9 názorů

Tak jsem se přeci jen trefil, že to nebude Hurvínek a Mánička, nýbrž Pinnocchio a nějaká princezna ze mlejna.

Enethen
23. 01. 2008
Dát tip
Hloubětvých opravena...taky co chcete od klávesnic u školních počítačů. Jinak dlouhý nos měl být fyzickou vadou na kráse, která se za oponou mezi realitou a snením ztrácí. A opona z prostěradla je jen tou jednou stranou, tou, za kterou se skrývá sen. Drzhá strana opony, kde je realita, je špinavá, ze smetí. Pro někoho obraz, pro někoho holt konina.

hloubitvych??? jinak souhlas s Honzykem..opona ze smeti je poradna konina:)

Honzyk
23. 01. 2008
Dát tip
ja taky, ale proto, ze tu nikdo neni, jinac jsem ukecanej desne, ale napsal jsem silenou povidku, kseft, do nejakyho DETEKTIVA, nanaval mejl, poslu ti...dadik uz ma....smichy se já speky tresou.))))

Santi€
23. 01. 2008
Dát tip
mlčím

Honzyk
23. 01. 2008
Dát tip
--proc..? Sme kazdej innej, a co..? tak je...a je tak dobbre...

Santi€
23. 01. 2008
Dát tip
tak sem zakletá princezna a spolknu lecjaké navyjáky...

Honzyk
23. 01. 2008
Dát tip
...vygradovalo...? pro mne preprincovany, previlovany... ..dlouhej nos taky z nabadavych pohadek...vetsinou ho ma ten, kdo nechce, ale napravi se...zejo-... oponu ze smeti si predstavit nedokazu, a pripada mi tady jako nastrcena, aby zaujala, se neuraz...

Santi€
23. 01. 2008
Dát tip
vygradovalo, tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru