Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Špinavá okna

26. 01. 2008
4
6
601
Autor
amputovaný
Jako bychom potkali nádhernou dívku, či chlapce, tloukli mořské vlny až k jejich smrti, kdyby přiletěl poštovní holub byť jen s prázdným psaním - nesneseme; nejspíše bychom byli rádi za opak; pomyšlení na nic jiného, než okno v našem pokoji, tvořící hranice lidských hodnot; nejen těch povrchních; které ona místnost nenabízí. Pokud jsme sami, nemůžeme s vášní ulehat na lože, nechávat se mámit vlastním hlasem, jehož význam vyniká až při reakci druhého, popřípadě druhé, ani za každou cenu oplývat smíchem. Co však je nejlepším řešením samoty; udržet okna špinavá - s čistými Někoho nenalezneme, ani se o to nepokusíme, jelikož uvidíme do reality, kterou je odloučení.

6 názorů

Honzyk
27. 01. 2008
Dát tip
...ja vokna nemeju...a to ze zasady....) ale myslim, ze prave proto muzu nekoho nalakat, treba, ze mi je umeje, a samota je v prdeli:)))) text OK ale...**

amputovaný
26. 01. 2008
Dát tip
Alagaesia, JirkaS,Lady_clash: Děkuji moc. Winter: Neboj, svým způsobem se dočkáš :) Tohle je samozřejmě pojato jen jako bezvýznamná miniaturka.

Lady_clash
26. 01. 2008
Dát tip
možná... ale hezká myšlenka, pro mě nová. *

Winter
26. 01. 2008
Dát tip
Jak krásná byla by povídka na toto téma.

JirkaS
26. 01. 2008
Dát tip
...je to fajn, jen to člověku musí vyděržať tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru