Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Další...

30. 01. 2008
0
0
742
Autor
Kateee

O POKOŘE

 

Přišla z dálky, neviděná, nečekaná. Prý ta, co mi chyběla. A tak skláním se před životem, jeho proměnlivostí. Už přešla mne chuť dobývat a pocit, že mi patří celý svět je taky pryč.

 

Tak tě vítám, pokoro. V mém srdci už navždy pro tebe bude místo.

 

PŘELOMY

 

A tak se opravdu rok 2007 nesl v duchovním rázu.

A chce se mi brečet, chce se mi zpívat a tančit. Na rozloučenou. Dávám sbohem a nechávám nové přijít. Pálím v sobě staré křivdy i radosti, abych byla čistá pro ten nový.

Neposkvrněná.

 

O PSANÍ

 

Občas si říkám, jestli poskvrnit čistou stránku inkoustem. A když ona tam tak leží, čistá a přitom připravená jako děvče v největším rozkvětu, co ještě nepoznalo muže, ale neskonale po něm touží. Někdy bych si přála, abych psala menším písmem, aby si ta stránka více užila. Je to jako vměstnat do jednoho okamžiku více zážitků.

Doufám, že se na mne nezlobí nebo ji to nemate, že hladím hřbetem ruky pouze její popsanou část. Díky bohu za to, že jsou propisky, plnící pero bych po sobě nepřečetla. Holt my leváci... A tak, než začnu psát, pohladím prázdnou stránku, že už brzy nebude sama. A teď, když už je plná, budu se jí určitě věnovat víc, než předtím.

Krásná...


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru