Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dívka...

06. 02. 2008
1
3
454
Autor
Malvaskas

DÍVKA

\"\"Dívka seběhla po schodech ze svého pokoje se slzami v očích. Běžela do kuchyně. Zastavila se u linky a otevřela šuplík s příbory. Sevřela do ruky nejostřejší nůž který spatřila. Sevřela ho pevně do pravé ruky a strnula. Přemýšlela jestli je její rozhodnutí opravdu správné. Kývla hlavou a nůž pomaloučku přiložila k levému zápěstí. Pomalu přitlačila. Krev jí pomalu stékala po ruce dolů a kapala na zem. Pomalu se jí strácela zem pod nohama a myšlenky přestavály být tak reálné. Pomaloučku se její tělo sesunulo k zemi a ruka i s nožem padla bezvládně k zemi... V kaluži krve která vytékala s rozříznutého zápěstí se pomalu strácelo vše co jí trápilo. Pouze hodinky na její ruce stále přesně tikaly sekundu po sekundě. To bylo jediné v místosti co funguvalo tak jak by mělo....\"\"


3 názory

s kategóriou súhlasím...neviem, dala by som to do mimo alebo ostatní nezařaditelné... a aj s tým opakovaním pomalu, pomalu... nie je to zlé, je to zaujímavé...nechýba tomu iskra, ale nie je to ani dotiahnuté;)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru