Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

LOUČENÍ

18. 06. 2001
0
0
1119
Autor
Bzzzz

Lásko moje, Ty víš, jaké máme oba dilema, zda se rozloučit nebo ne.. (K)

Lásko moje, Ty víš, jaké máme oba dilema, zda se rozloučit nebo ne.. (K)

Přemýšlím nad tím moc a moc, víš? Já vím, že Ty také miláčku. Je to těžké, velmi těžké a Ty to víš.. (L) Fanoušku můj sladký, rozhodla jsem se tak, že to celé nechám na Tobě. Možná se to zdá zbabělé, ale oba víme, že ten kdo zůstane s tím trápením tady na světě, jsi Ty.. Tak asi opravdu zbaběle Ti přenechávám tu moc rozhodnout, zda se rozloučíme, či ne (K).

Chlapečku můj, víš, že se na Tebe nikdy nezlobím, že ..

Chtěla bych Ti říci, že všechna Tvá rozhodnutí jsou jen Tvá a já se jimi budu a chci řídit.. Jsou přeci Tvá.. (L) Fanoušku, já vím, už jsi mi říkal, že se loučit nechceš, ale všechna rozhodnutí se smí měnit, tedy i toto Tve, ano? Medvídku můj, pořádně si to rozmysli, aby jsi pak nelitoval (K) (K) (K)

To by bylo další nejhorší, co by se mohlo stát. Aby jsi litoval něčeho, co už by nikdy nešlo vrátit zpět.

Chtěla bych vědět, které to rozhodnutí je nejlepší..které by nám pomohlo. Méďánku, já vím, že v Tobě mám meho milovaného, chytrého chlapečka, který ví, jak toto vše myslím a který už možná i ví své rozhodnutí.. (L) MILUJI TĚ FANOUŠKU můj.. a jen my dva víme, jak je naše láska veliká.. je to ta největší láska.. ta úplně největší.. Nikdo a nic nám ji nevezme, viď? ano, ja vím.. MILUJI.. Tvá Zuzanka


Jochanien
30. 08. 2001
Dát tip
ach jo:-((( proč si lidi myslí, že po smrti není nic???? když to tak není......

Wopi
08. 07. 2001
Dát tip
teprve teď jsem to pochopil...
bohužel pozdě... @-->-->---

Bzzzz
23. 06. 2001
Dát tip
vím, děkuji Ti Leni

djPes
19. 06. 2001
Dát tip
Pripomina mi to Dopisy Marii, kterymi si delal v metru minuly rok reklamu M. Viewegh na svoji novou knihu Roman pro zeny.

Bzzzz
19. 06. 2001
Dát tip
Milý DJPse, nejsem z Prahy a metrem nejezdím. A ano, slyšela jsem o nějakých dopisech, což prý byla reklama na buď knihu, nebo přímo na pana spisovatele.. Píši své pocity.. Z.

djPes
19. 06. 2001
Dát tip
Vidis mila Bzzzz (nebo jen Z.), ze jsi stejne tak dobra, ba lepsi nez Viewegh. Jsem zvedavy, jak se dal Tva laska v pismenkach bude vyvijet...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru