Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NOU DRAX, NOU SEX, NOU RNR

09. 02. 2008
2
3
913
Autor
Tinnitus

(18-01-2008) - Vrtule, Praha - Bugmen, Quieten, Disabled

     Já nechci dělat chytrýho! To ne! Ale řikal sem to klucím vod začátku. Nikoho to tam nebude zajímat! Kluci! Pojďte radši na procházku nebo do kina! Ale nepomohlo nic. Radši vám teďkonc rychle řeknu, jaký to bylo.

     Klub je vtipnej, křesťanský centrum pro mládež, párkrát jsme tam zkoušeli. Gigantický plyšáci, vystříhaný idolové ze starejch bravíček a cedulka "No drugs! No sex! inside the club" slibujou hodně. Vybavuje se mi legendární salesiánskej citát "Poznej Dona Boska a vyhraj horské kolo" a je to dobrý. Jsem v tom mládežnickym chrámu brzo a do šou daleko. Kecnem do křesla a vzájemně si se Štěpánem stěžujem na ty svý školy a jsme jak starý báby. Lidi kolem nápadně nevypadaj jako naši fanoušci. I když ani nevim, jak by měli vypadat. Ale takhle určitě ne.

    Je čas a my dem. První song. Mrazivý, zlověstný ticho. A pak po každym dalším songu. Smrt. Dáju to trochu mrzí a já jsem klidnej jak starej Bronson. Protože kdo to věděl dopředu? Aha, kamarádi? Tak si dáváme aspoň hezkou zkoušku pro sebe a pak to vypnem a nazdar. Co taky jinýho, viď.

     Po nás Quieten. Muzika trochu metálek, trochu bigbít, moc to nesledujem a spíš děláme legraci, jak my to umíme. Dája razítkuje Štěpánův zadek a vůbec humor až na půdu. Musim ale dom, zkouškový zrovna v plný síle a ani nevidim Disabled už. Každopádně se teda potvrdilo, co sem řikal. Ne, že bych chtěl dělat chytrýho.

láska - razítkování, jinak nic
zlo - že jsme tam hráli


3 názory

jt
25. 02. 2008
Dát tip
fajn reportážička ;-)) a já předpovídám, že jet bude plnej až na půdu - doufám, že jsem stejně dobrj prorok, jako Ty ;-)) TIP za tohle povídání

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru