Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyznanie lasky

25. 02. 2008
0
4
673
Autor
gabulik

Do tvojich oči zahladena som je to ako plavat po mori belasom.Citit tvoje pery na mojich po tom velmi tuzim ked nie si pri mne mysel sa mi zuzi.Myslim na teba kazdy den i kazdu noc pri predstave na teba mam zvlastnu moc. Taku moc by vsak chcel kazdy vlastnit no plati sa za nu velmi kruto nie peniazmi ale za sny.Laska je velmi drahy obchod preto tak velmi boli rozchod.


4 názory

A.H.
25. 03. 2009
Dát tip
také nevím, kam bych to zařadil. Pokud je to báseň, piš pod sebe, jak už to řekla Petra. Jen nevím, zda je to jako báseň nadějné.

T_O_M_
06. 03. 2008
Dát tip
Petra to vystihla úplně přesně. Tak si ty rady vem k srdci! :-)) a básnička je to nadějná

Petra
04. 03. 2008
Dát tip
ahoj gabulik:D takze to co teraz napisem k tomuto dielu, mozem zahrnut na vsetky 4 ktore tu mas:D tak ak mozem poradit, pis basen pekne pod seba, nie do riadku...zle sa to tak cita, a predsa len viac text vynikne, ak bude pod sebou pisany ako basen...okrem toho myslim ze ani jedno z diel nie je citat, tak mozno si len zabudla vybrat kategoriu:D uz to niekoho moze odradit, kedze ide s vedomim ze ide citat citat..a puk..je tam nieco ine:D niekedy by som vypustila niektore slova, basen tak potom lepsie melodicky plynie:D napr. v tejto: laska je velmi drahy obchod, preto tak boli rozchod.a take drobne slovicka na vynechanie sa najdu asi v kazdej...a este jedna rada...basen moze byt aj basnou aj ked nema pravidelny rym...nemusi sa vsetko rymovat, skus to..mozno to pojde este lahsie:D okrem toho ti len chcem povedat...hlavne neprestavaj pisat..zaciatky su tazke, ale ked vytrvas urcite sa to odzrkadli aj na dalsich dielach:D takze pisat, pisat a pisat...rada si to precitam:D

pavli
25. 02. 2008
Dát tip
mas to hezky

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru