Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

dvacet let natvrdo

29. 02. 2008
2
2
632
Autor
tatko

Napsal jsem to protože jsme v práci dostali novou pracovní sílu...a pak doma když jsem zrovna hrál Crysis přišla manželka z práce a seřvala mě že je všude plno chlupu se psa proč to nevysaju...:)) ..a měla pravdu předsedo.. a tož zrovna jsem to dopsal...:))

Stála přede mnou tiše a odevzdaně.
Pořád jsem se na ní nemohl vynadívat.
Nádherné černé vlasy padaly na ramena a kapičky deště které se v nich choulily,
svítily jako drobné diamanty. Chtěla zatřepat hlavou , ale vykřikl jsem tlumeně: „NE!!“ A sotva slyšitelně„prosím…“
V jejich očích jsem četl údiv a zároveň obrovské vzrušení.
Natáhl jsme ruku a nevěřícně se dotkl jejího obličeje, připraven kdykoliv stáhnout ruku zpět.
Neucukla.
Přivřela oči a jemně vystrčila bradu dopředu.
Její pokožka byla na dotek sametová a teplá.
Položil jsem dlaň na její líc a vjížděl prsty do lesklých vlasů. Vzdychla a lehce položila hlavu do mé dlaně. Začal jsem probírat pramínky vlasů a stříbrné kapky začaly zdobit i moje prsty. Oči mi sjely na vzrušené bradavky, jež se snažily
roztrhnout podprsenku, která je obepínala. Byl to nádherný pohled. Moje vzrušení se stupňovalo. Ztopořený úd se snažil rozbít zips na tisíc kousků a vyběhnout ven v celé své mohutnosti. Volnou rukou jsem lehce chytil její dlaň a zdvihl ke svým rtům. Žár jejího těla pulzoval v konečcích
jemných prstů a přecházel na mě. Přivřel jsem oči a začal spouštět její ruku po své hrudi stále níž a níž. Horká stopa jejich prstů pálila jako oheň a přiváděla mě do extáze.Vnímal jsem už jen tlukot svého srdce a přál si, aby se její ruka už už dotkla mého ztopořeného pyje. Naše ruce se na sponě opasku rozpojili a moje dlaň klesla podél těla. Ani vteřinku nezaváhala a pokračovala směrem dolů. Zastavila se až na mém pyji, který sténal, chroptěl, uvězněný za nesmlouvavým zipsem.
A teď !
Jen vteřinka zaváhání a její prsty pevně sevřely pyj, přestože byl ještě uvězněn.
„Áááááááááááách…“
Vylétl z mých úst mohutný vzdech a celé mé tělo se prohnulo jak luk, co nejblíže k její ruce. Před očima se mi roztančili barevné kruhy a nohy se začaly podlamovat.
Volnou rukou si zajela do vlasů, uchopila moji dlaň, přitáhla jí ke svým smyslným rtům a rozpáleným jazýčkem začala olizovat moje chloupky na zápěstí.
Cítil jsem žár jejího těla na každém čtverečním milimetru svoji kůže, která zápasila s tím, aby jen tak tak nevzplála. Náhle povolila sevření a nechala mou ruku padnout na svoje ňadra, která vyzývavě vystrkovaly bradavky nahoru a úpěnlivě vykřikovaly svým němým, ale výmluvným jazykem směrem k mé dlani:
„sevři nás, sevři hned teď…“
Prsty zoufale zachytily okraj podprsenky, která zastavila pád a vzrušená bradavka žhavě skočila do mé dlaně. Ruka v mžiku sevřela nádherné ňadro, vychutnávajíc si jemnost rozpálené pokožky nedočkavými polštářky svých prstů. Jemňoučce zavzdychala a po celém těle se zachvěla. Prsty druhé ruky se zastavily na malém perleťovém knoflíčku, který se krčil v knoflíkové dírce, jako by měl strach že ho samou nedočkavostí rozdrtím.
Jemně, bříškem prstu jsem pozdvihl knoflík za bradičku nahoru a ten nezbeda sám s velkou radostí proskočil knoflíkovou dírkou zpět. Límeček jakoby na to čekal, rozutekl se na obě strany a odhalil nádherně bělostný krk.
Prsty nedočkavě sjely k dalšímu knoflíčku. Její ruka opět spočinula na přezce mého opasku a pomalu sjížděla dolů, snažíc se zachytit začátek zipsu.
Znovu jsem si začal uvědomovat, jak mi horkost prostupuje celým tělem a stoupá od mého ztopořeného údu až ke spánkům. Jezdec zipsu si dal říct a pomalu se rozjel, jako lokomotiva po ocelových pražcích, směrem dolů. Mým tělem probíhalo křečovité chvění a obě ruky se rázem zastavili,
nevědouc co mají dělat. Prstíky její jemné ručky roztáhly kraje zipsu a rozpálená dlaň se vnořila k mému pyji.
Nebyl jsem schopen soustředit se na nic jiného. Moje ruce se opět daly do pohybu a pomohly dalšímu perleťovému nezbedovi přes dírku ven. Nedočkavá druhá ruka už nechala další knoflíčky svému osudu a spěchala nahoru, aby svými nedočkavými prsty sevřela další rozpálené ňadro.
Jazykem jsem vzrušeně navlhčil rty a…..
...
Ostré světlo mě oslepilo…


„PÉÉÉPO jak to že zase chrápeš na tom gauči!!“ Otevřel jsem oči a snažil se zaostřit na rozmazaný flek přede mnou, který každou vteřinou získával ostré obrysy.
Stála přede mnou jako bůh pomsty a mávala před očima koncovkou šňůry, vytaženou ze zásuvky. „A proč je na zemi tolik hlíny !! Tak se laskavě zvedni a vysaj to !!“
Vztekle kopla do simulátoru, který ležel vedle gauče na zemi a odkráčela do kuchyně.

Pepa pomalu vstal a loudavým krokem zamířil do koupelky.
Před zrcadlem se chvíli díval na svůj červený nos a otočil kohoutkem.
Nechal vodu téct na vlhké dlaně a pak si zajel mokrými prsty do vlasů.
Znovu se zadíval na svůj obličej a s povzdechem sáhl za závěs vedle umývadla.
Byl tam.
Včera ho přinesl, ani se nesnažil očistit hlínu. Věděl že to tak dopadne, je to pořád to samé dokola. Uchopil násadu pevně do ruky a tahajíc ho za sebou, pomalu vyšel z koupelny. Kousky odlupujíc se hlíny, lemovaly cestičku směrem do kuchyně.
Cítil jak mu krev buší v hlavě a červené kruhy před očima přidaly na obrátkách…
„ PÉÉÉPO?? Už uklízíš???
... že neslyším vysavač…“


„Pepo.. na co si tu dosmýčil ten špinavý krompáč…“ „ Péééépo…

… Ztěžka dosedl na gauč. Špinavé ruky utřel o hranu gauče.Teď už to bylo jedno.Vzal do ruky virtuální simulátor a důkladně je prohlížel. Xbox 3600 sice není nejnovější model, ale vydrží celkem drsné zacházení. Zastrčil vidlici do zásuvky a zelená kontrolka se rozblikala. Hlasitě si oddechl. Přestože kopanec byl dost drsný, celkem nic se mu nestalo.Nasadil náhlavní soupravu a pohodlně se opřel.
Aktivoval menu a palcem ruky začal rolovat…
Sex ?? ..ještě ne, až za chvíli..
Komedie ?? snad..
Klasická komedie…asi jo ..??
V pravém rohu se rozblikala ikonka :
„nová příchozí pošta“
Odkliknul…
„Pane, v půjčovně se uvolnila nahrávka nejlepší komedie jednadvacátého století, přejete si spustit?“
Odkliknul „ANO“ , … zavrtal se hlouběji do polštáře.
Už úvodní nápis vykouzlil usměv na jeho tváři.
Slyšel o tom, prý je to velká sranda…čeká se na to skoro měsíc…
Před očima se objevil úvodní titulek:
„Volba presidenta Klause záznam z parlamentní rozpravy“…

2 názory

houmles
29. 02. 2008
Dát tip
prd tam rejcem.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru