Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

3 roky prázdnin

21. 03. 2008
0
1
391
Autor
Neutrum
Pátek 21..... Proč nemůže být pátek 13? Aspon bych měl na co svést ten můj dnešní neúspěch - místo toho abych v noci pracoval, tak sem usnul a nechal si zdát o louce a bůhvíčem ještě, ted nemám dokonce ani jídlo, tudíž bych se na to moh vy****!!! Klávesnice si zase ťuká ty svoje zvuky, myš taky vydává to své monotónní ťuk ťuk... Jednou mi s toho hrábne! Už tři roky pořád ta samá práce, to samé prostředí, ta samá myš a klávesnice. Nezapomenu na první týden v téhle práci. První den v pohodě - představení kolegů, i kolegyň. Druhý den sem přišel ke svému počítači v osm hodin - tak jako to už dělám tři roky - a vidím otevřená stránky ve Worldu a modře na mě kouká modře napsáno "www.youareanidiot.org". Odkaz na internetovou stránku. Kliknu na to - protože jsem byl ještě rozespán a nevěděl jsem co to je a nerozdělil si to do slov. Otevřela se stránka s blikajícími smajlíky a stále dokola se opakující větou: "You are an idiot, ha ha ha ha!" Náhodou také hlasitost repro beden byla nastavena na maximum a kolegové se v tu ránu mohli potrhat smíchy, ale šéfovi to moc vtipné nepřipadalo, měl sem jediné štěstí - teprve druhý den v práci.
Podobné věci se mi zde dějí každý den. Špendlík na židli, vytažený papír z tiskárny, a jiné klukoviny, které ovšem také provádím. Nedávno sem kolegovi vypl tiskárnu přes síť. No strašná legrace. Nebo lísteček marihuany do čajíku... No nechme toho.
Chtělo by to nějaké spestření denního programu. Před chvíli sem si představil Jardu s chobotnicí na hlavě, či nespoutaný sex s krásnou, štíhlou brunetou v minisukni z šéfovy kanceláře - sekretářkou Míšou. Obojí je asi nepřípustné. Kde bych sehnal chobotnici a také, kde bych se dal do řeči s Míšou. Za celou dobu sme se bavili jen párkrát, a to - nečekaně - o práci.
To mi připomíná, že už bych si asi měl najít nějakou babu. Ne že bych si teda sám neuměl uvařit, nebo vyprat, ale jisté věci mi už nepopsatelně chybí, co si budem nalhávat, ale úlety z večerního baru, chlast a drogy už mě také přestávají bavit jako mě už přestává bavit VŠECHNO!!!
Není tu kafe!!! Teda někde tu bejt musí! Před chvílí si Olin nesl hrnek a vonělo mi to před ksichtem. Hm... Super. Takže sou to ale vtipálci. Ve skříňce není, fajn. Tak co tu máme dál. Na jejich obvyklých skrýších není. Kouknu se... A le! Opravdu originální! V mikrovlnce... Kouknul sem se přes skleněné okno kuchyně do kanceláře: mohli se všichni usmát - byl na mě jistě úchvatný pohled jak stojím na židli a hledám kafe na světle! No tohle si vypijou. Teda to kefe si vypiju já, ale oni si vypijí svůj hořký kalich! A do dna. Pět hodin - padlá.

1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru