Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Další odpověď

Výběr: Pišta_Hufnágl
25. 03. 2008
2
5
525
Autor
.mirka.
Ahoj kamaráde,

opravdu nevím, o co ti jde. Furt chceš být něčím výjimečný, a přitom jsi jen další zoufalec. Promiň, že ti to říkám takhle, ale obávám se, že bys to jinak nepochopil. Říkáš sice, že mě chápeš, že všechno chápeš, ale nechápeš vůbec nic. Jsi stejný, jako tihle ubožáci se svými básněmi plnými citu, tak chápající, a přitom jako mlýnek meleš dokola furt to samý. Upnul ses k nějaké vizi a všem ji vnucuješ, pochop, že já nevidím věci, jako ty. Nepřemýšlím nad tím, proč mě někdo nemá rád. Podívej, kolik jsi toho dokázal se svým vysvětlováním. Nic. Jen jsi se předevšemi ztrapnil. Myslíš si, že když někomu ukážeš, jakej jsi slaboch, že vzbudíš lítost nebo soucit, či dokonce úctu, ale vzbuzuješ jenom pohrdání, jako chlap, kterej se neumí ovládnout, aby nezmlátil svou ženu, jako chlap, kterej neumí zajistit rodinu a jako chlap, kterej uteče, když na něj štěkne pes, ano, ty sem patříš. Jsem si jistá, že jsi našel svět sobě rovných magorů a můžeš mi přestat psát. Piš básničky o kurvě lásce a buď tu oblíbenej, ale jestli chceš udělat dojem na mě, tak nepiš. Dřív jsem si tě vážila, protože mý kámoši jsou gumy, který nenapíšou ani inzerát na škodovku a v životě přečetli jen Káju Maříka a encyklopedii sexu, ale tady vidím, kolik tobě podobných magorů nemá nic lepšího na práci, než se svěřovat jiným magorům se svými hlubokými problémy, jako by nikdo jiný na světě problémy neměl a když jim to někdo řekne, tak se cítí ublížení, a to je právě to. Tihle pitomci museli žít celej život ve skleněným teráriu. Myslej si, že když svoje ubohý myšlenky zabalí do třikrát přeloženýho kapesníku, budou moct ostatním říkat něco o cibuli a ti, kteří nic nevidí, o tom budou nejvíc psát, aby ostatním ukázali, že v hovně našli zlato a jak jsou v tom dobří a když dojde řeč na umění, tak buď ví a mlčí nebo neví nic a snaží se druhým vnutit, že to přece každý může vnímat po svém. Ovšem. Jídlo bez chuti každý vnímá po svém. Ono to ani nejde jinak. Tihle blbečkové nikdy o umění ani nezavadili, proto ho nepoznají a proto si myslí, že umění je úplně všechno, stačí to dostatečně nahlas obhajovat. Jestli nechceš, abych tě zavrhla úplně, tak toho nech.

5 názorů

Trošku tomuhle skvělýmu projektu přidáme na popularitě, ne? Šup tam Výběr!

Geniální!:)) Tahle soapopera nemá chybu, kam se hrabe Manuela! :) První díl: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=278457 Druhý díl: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=278968 Třetí díl: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=279212

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru