Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pššššt

25. 03. 2008
1
4
748
Autor
myshichka

Vyrobím si

roztleskávací bambule

z lidských a prasečích kostí.


4 názory

myshichka
25. 03. 2008
Dát tip
Proboha, neznám tě a snad ani nikdy nepoznám! Co jsi to za blázna, že tvrdíš tyto neřádnosti o dece? Snad tě nenapadlo nic horšího? Co jsi to za člověka??? Abych rekla pravdu, ta tvá arogance a pýcha rozpitá do tvého obrovského ega, mi připadá víc než směšná. Každý přece ví, že italská gesta se dějí zásadně v kolenou! Prý ruka v lokti!! BOŽE MŮJ!!!

Vjerka
25. 03. 2008
Dát tip
Moudrý mlčí, odvážného nezebe, milého nepálí. (Přimysli si italské gesto které se tvoří vymrštěním ruky jež se v lokti ohne a pohrozí.) A tak mlčím a nosím s sebou deku, protože jinak bych na tomto světě neobstála! Doufám že brzy přijdeš na to, co tato slova znamenají. Přeji ti tento duševní pokrok, ačkoli se bojím, že ti tato Cesta bude trvat déle.... a uzenkovým rozumem

myshichka
25. 03. 2008
Dát tip
Vjerko,tvá kritika je hudbou pro mé uši. Až si jednou uvědmíš,co všechno hnízdo znamená,bude už pozdě. Je mi líto, na pochopení nejsi dost hluboká.

Vjerka
25. 03. 2008
Dát tip
To je ale shit; ale za shity se tady přece rozdává chvála plnými hrstmi takže co přijde? TIP! Uííí! A opovažte se se mnou souhlasit, protože vlastní hnízdo by zaúpělo a v případě nesouhlasu to bude jen věčná konfrontace a pokus o originalitu. Padající tma - usedla na mou duši - tíha nepochopení

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru