Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Moje uvaha!!!!

06. 04. 2008
3
5
877
Autor
malinkáá

Sem tak trochu přemášlela jak to maj homosexuálovéé!!! Tak doufám že to naší učitelku jako slohovku ňák zaujme:-)

 

 

                    Tak trochu jiná láska

             Někdy se zamýšlím a snažím se pochopit ty,kteří se zamilují do osoby stejného pohlaví.

 

Je to normální a nebo ne???    Však se říká,že Eva a Adam byly vyhozeni z ráje protože se do sebe zamilovali.A tak naši předkové vyrostli na tom,že měli maminku a tatínka.

Jenže v době,ve které žiji já,se začíná mluvit o pojmu homosexuál.V naší zemi je povoleno i Registrované  partnerství  a lidé přicházejí na to,že se homosexuály mohou stát i oni..Myslím si,  když už se o tom mluví, a není to u nás zakázané , nemají se za co stydět..

Jenomže,když to partner zjistí po dvaceti letech manželství,je to pro partnera opravdový šok.Staví se do úlohy toho,kdo zklamal.Těžko se s tím vyrovnává.

Hledá pomoc u různých psychiatrů,ale přiznat si to musí stejně.Neumíte si přestavit jak to musí být hrozné i pro druhého partnera,rodinu a děti.

 

 

 

 

 Nebo takový teenager zjistí-li, že něco není v pořádku a přitahuje ho stejné pohlaví.Je to také pořádný šok.Ostatní teenageři si pak z něho dělají srandu a on se to snaží vyvracet aby jim nebyl pro smích.A je z toho taky smutný a neví co má dělat.

 

 Ale takový partneři,kteří se mají rádi a chtějí založit rodinu,tak to pro ně musí být také určitě hrozně těžké ale oni jsou na to dva.Zvládnou to lépe a mohou si odoptovat a nebo jiným způsobem zařídit děti,které budou vychovávat.

 

 

Snažila jsem se vcítit do všech tří příkladů a vyplynulo z toho,že pro toho člověka to musí být hrozně těžké.

5 názorů

neroušek
06. 12. 2008
Dát tip
Neroušek má taky občas,co občas pořád dobré nápady, ale tenhle nechal mladé básnířce.*

malinkáá
06. 12. 2008
Dát tip
mnoo abych to uvedla na prawou míru..moje nápady a zamyšlení je dobrýý jenomže já to občas nedokážu zformulovat do textu:-( moje myšlenyk jsou roztekané,mno a to nejenom při psaná uvah ale i při učení apodovně jinak děkuju mooc za Vááš názor:-D vážím si toho!!

neroušek
04. 11. 2008
Dát tip
*

selviskhed
23. 04. 2008
Dát tip
Četl jsem, líbí se mi, dávám tip:)

Horavin
11. 04. 2008
Dát tip
Vybrala jsi náročné téma a řekněme rovnou, téma značně obávaně. Při troše důslednosti stojí za zamyšlení, zda se lidi nemají za co stydět, protože něco není zakázané, nebo naopak, v zemích, kde zákony homosexualitu postihují, se lidi za homosexualitu stydět mají? Ta věta mi připadá trochu nedotažená, jinak se mi Tvoje úvaha líbí. Je tu ještě jiný aspekt. Sexualita sama o sobě bez ohledu na orientaci je provázena i provázána studem. Sexualita a stud jsou dvě strany jedné mince. Jisté napětí a potřeba rovnováhy jsou přirozené, nedají se přehlížet. Tip za odvahu a empatii.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru