Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Všem

28. 06. 2001
1
0
926
Autor
Majda

Tento dopis chci věnovat všem..............

Ahoj všichni přes prázdniny nemám přístup na internet tak jsem se s vámi chtěla rozloučit jsem ráda, že jsem našla na světě alespoň to malé minimum lidí, kteří stejně jako já rádi píší. Často si pročítám vaše díla - básničky, úvahy ...... a musím říct , že někdy pouhý amatér dá do svých básní víc než leckterý profík. Někdo z vás si možná řekne, že jsem asi cvok, ale věřte mi, že je mi to úplně jedno. Říká se, co oči nevidí srdce nebolí. Vždycky se na světě najde několik lidí, kteří nás lidi, co raději napíšou své pocity než aby o nich mluvili, odsoudí. Občas jsem měla pocity, že jsem taková jenom já zasněnej romantik uprostřed lidí, co mi neumějí rozumět. No asi budu muset končit užíte si všichni prázdniny a sluníčka a pamatujte, že každý den je jen jednou za život vaše Majda.
Krel
04. 07. 2001
Dát tip
dík a krásné prázdniny..:-)

Mahoney
30. 06. 2001
Dát tip
spoustu sluníčka :-)) nejen venku... a všem :-))

Piži
29. 06. 2001
Dát tip
Romantici utvareji svet. Realistum staci plne zaludky.

hermit
28. 06. 2001
Dát tip
romantika je hnusná lež... ale jak já miluju romantiku!!!! :-)) nedělil bych na profíky a amatéry, neb první budou poslední a poslední budou první atd......;-) měj moc pěkný prázdniny a potom zase někde něco, že jo....! :-)

Krišpína
28. 06. 2001
Dát tip
I já ti přeju krásné dny nastávající a po prázdninách budu hledat nové dílko od Majdy.Pěkné prázdniny.☼

Naso
28. 06. 2001
Dát tip
Pekné slnečné leto plné dobrodružných zážitkov!

Diana
28. 06. 2001
Dát tip
Krásné prázdniny!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru