Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Promiň literáte, promiň polemiku

29. 06. 2001
1
0
985
Autor
Kavalera

Doufám, že se mi to víckrát už nestane, stydím se... (to jsem nebyl já Cavalera - to byla jen moje nenávist)

literátovi :-((

 

... éééé .. vítáme ztracené syny:-))))))))))))))))))))) .. těším se s upřímností mě vrozenou na Tvé nejen literární, ale i teoretické a filozofické počiny:-))))) ... a gratuluji k volbě dalšího vhodného nicku ... je jen s podivem, že ještě než jsem se koukl na info, jsem pronesl (mám na to svědky) .. "literát - takovej nick si může dát jen imbecil":-))))))))))))) ... ale bylo to spontání a čistě náhodné:-)))))))))))

Jinak to není špatný a to i na to žes to psal Ty .. hmmm .. lepšíš se:-))))) .. něco asi tak jako kafka ...... TIP!!!

...... já vím taky Tě mám rád:-)))))))))))))))) ... Tvůj Cavík:-))))))

 

polemikovi :-(((

 

... zdá se mi to, nebo ne ... množí se to , nebo ne? ... ale jedno je jisté ... "imbecilum a debilum" se šířííí neuvěřitelně rychle .. by přímo geometrickou řadou ... člověk by řekl: uřízneš huse nohu, přestane chodit a ono té mrše narostou další tři nové:-)))))))))))))

ehm .... jinak, krom toho, že bych Ti chtěl opětovně a od srdce vyznat lásku a projevit tak nejen v soukromí, ale přede všemi své nejvroucnější city, jsem chtěl i popřát krásný den a aby se Ti vedlo taky tak dobře jako mě .... poslední co bych Ti chtěl popřát je neutuchající fantazie a originalita při výběru nových nicků .... v jedné knize jsem četl, že každý člověk je jedinečný, ANO .. Ty jsi skutečně originál!!!!:-))))))) .... je mi to až žinantní, ale rád bych tě teď objal:-)))))))))))) .... u srdíčka se cítím jako Vinetou, když potkal svého bratra .. BRATŘE!!!!!!!! .... :-))))))))))

A nyní pár drobných, přesto však konstruktivních poznámek k básni, za které vděčím právě Tobě, můj bratře, můj učiteli: Už nepiš!!!! .. .. i přes kritiky, které jsem od Tebe převzal si dovolím jednu ryze vlastní ... Začal jsi psát o trochu lepší a i myšlenka je nejen jasnější, ale i aktuální a věcná, ikdyž se divím a to přiznávám, že dílko pochází z Tvé "ruky" ... nečekal bych to od Tebe .... za dílko rozhodně TIP!!!


Ženatej
29. 06. 2001
Dát tip
Až se mně někdo takhle omluví, riskuje, že dostane přes hubu.

Print
29. 06. 2001
Dát tip
Bravo, Cavi!:-))) *!

kafka
29. 06. 2001
Dát tip
... e-e :-(

Litochowitz
29. 06. 2001
Dát tip
Cava, vis co vadi me? Me jako heraldikovy vadi, ze dnes ma znak kdejaka prdel se stovkou obyvatel. Nic proti nim nemam, ale byvala to vysada mest a mestecek. Je to hruza....

Cavalera
29. 06. 2001
Dát tip
cha chááááá .. no to je goool .. čekal jsem inventore co vymyslíš a překvapil jsi mě ... uááá .. vytvořil jsi mi nick .. doufám, že mi taky k němu pošleš heslo:-)))))) .... INVENTORE... BRÁŠKO:-)))))))))))))))))) ..... No lidičky .. kritiky jsou moje .. nick je inventora a tento počin jen další jeho přiblblý projev:-))))))) INVENTORE .... MÁM TĚ RÁÁÁÁÁÁD:-))))))))))))))) ufo: TO NENÍ MÁ OMLUVA, ALE INVÁČŮV STIHOMAM ŽENATEJ: .... TĚŠÍM SE, ŽE DOSTANU OD tEBE PŘES HUBU ŽE TU BUDU NEJDŘÍV LIDI ŠTVÁT, PAK UTEČU A PAK SE VRÁTÍM POD DALŠÍ SÉRIÍ NICKŮ:-))))) JÁÁÁÁ MÁÁÁM RADOST ... INVENTOR SE ZAS PROJEVIL ... JÁ TO VŽDYCKY ŘÍKAL, ŽE JE TO MENTÁÁÁL:-))))))))))))))) Lidišky mějte se krásně a až Vám inventor, zvaný literát, polemik, a další spousta nicků napíše konstruktivní kritiku radujte se:-)))))))))))))))))) Cavalera, tentokrát ten pravý a jediný, neřku-li jedinečný:-))))))))))))))

Print
29. 06. 2001
Dát tip
Ale to bylo přece zřejmé, Cavi!:-)))

Cavalera
29. 06. 2001
Dát tip
Jinak poznámka: .... tonebyla nenávist inventore, to byla absolutní upřímnost .... seš pro mě opravdu bez jakýchkoli pocitů a emocí jen idiot:-)))))))))))))) ..... tralaláááááááá ..... ale jsi můj bráška a tak to musím brát a proto Tě mám rád!!!:-))))))

Cavalera
29. 06. 2001
Dát tip
avi:-)))))

Litochowitz
29. 06. 2001
Dát tip
Cava...to sou veci

Eternal
29. 06. 2001
Dát tip
že vás to baví, i malí kluci jsou lepší než vy dvy !!! už vás číst nebudu vůbec.

...se stejně všichni sejdem u Chocholouška, tak co....

Javert
29. 06. 2001
Dát tip
To je přímo esence autenticity! :)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru