Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bez názvu

30. 06. 2001
0
0
890
Autor
abcd

Bez názvu

Na posteli v podkroví leží dívka. Od hlavy k patě je nahá, ale přikrývka z bílého saténu ji celou zahaluje. Miluje se s tím, kterého ještě minulé léto nemohla vystát. Teď ji právě on šeptá do ouška něžná slůvka a ona hraje svými slovy na stejnou notu: “Miluji tě! Chci tě!”

Několik bloků jižněji leží nízký domek se žlutou opadanou omítkou. Uvnitř je také malinké podkroví. V něm si zakrslý človíček s kadeřemi ve vlasech váže s tlustého provazu pevnou okrouhlou smyčku. Uprostřed místnosti je na stropě zrezlý háček. Pod ním stará židle. Pěkně vyřezávaná a pečlivě nabarvená. Téměř starožitný kousek. Mladý studentík už má smyčku na krku a pomalu stoupá si na sedačku. Slzy mu stékají po tvářích, hlavu má svěšenou a civí se do země. Prosí maminku o odpuštění, když patou kopne do židle. Ta se s rachotem skácí a on si láme vaz. Přesně ve chvíli, kdy ona prožívá svůj další orgasmus.

Pár týdnů později, to již listí ze stromů spadalo a v paletu barev se změnilo, se šťastný páreček prochází hřbitovem, když tu si dívčina jména na hrobě všimne a jen tak do větru sykne: “Toho jsem znala. Ten mi před rokem lásku vyznával.”


vrátím se.. :)

trošku banální, souhlas s Veritou... nicméně.. děláš z té dívky zrůdu... možná by to chtělo zmínit.. čím se tak hnusně zachovala, že to toho vyznavače tak... "odrovnalo/?/".... no, přiznejme si, zřejmě byl trošku labilní...:))) - osobně bych to jako povídku víc proporcovala- dát těm osobám charaktery.. a trošku "zostřit" příběh.... - slohově postavený dobře... ale víc.. no .. detaily.. asi tak:)) už mlčím:))

Verita
03. 07. 2001
Dát tip
docela dobré......sice téma je trochu banální, ale líbí se mi jak je to napsané....

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru