Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sonda do železně něžné duše

11. 05. 2008
0
2
1846
Autor
nephilim_4

Měl ji opravdu moc rád, obrovsky ho vzrušovala. Měla krásné, vypracované tělo střední postavy, pevné míčky, krásné rty, které korunovaly lehce pihovatý obličej, který se vždy zdál trochu vzdorovitý… Byla velmi samostatná, silná osobnost… přesto její velké oči zaplály nejvíc ve chvílích, kdy jí on dával najevo svou převahu… nejlépe v posteli.

On to věděl a z hlouby duše rád plnil její přání… mělo se to stát i dnes.

 

Trest za pozdní příchod

 

Čekal na ni v pizzerii, měla 30 minut zpoždění kvůli dopravní zácpě. ,,Miláčku, jdeš pozdě‘‘, vyčítávě se na ní zamračil. I když jí měl velmi rád, nerad čekal. ,,Promiň…‘‘ Nevěděla, co má říct. Bylo jí trapně. On se na ní díval a viděl jí na očích, že její touha být pod jeho vládou ho žádá o jedno jediné: trest… Slovo trest jí vzrušovalo, stejně jako slova nesvoboda, pouta, vězení nebo roubík. On pro ni měl však dnes něco trochu originálního.

,,Protože jsi přišla pozdě, budeš mít dnes k večeři jako překrm malou specialitu‘‘. Potom z tašky vytáhl dildo… Nemohla tomu uvěřit… To přeci nemůže udělat! Jsou tady lidé… pizzerie byla plná. Přesto bylo vzrušená… ano, nepletla se. Jeho ruka pomaličku zabloudila do jejího klína… rozepnul poklopec jejich džíns, odrhnul ukazováčkem kalhotky… a vniknul tím samým prstem do její lasturky. Chvilku ji něžně roztahoval, potom svůj prst nahradil dildem, které do ní nejprve něžně nacpal… A poté s ním pravou rukou manipuloval tak šikovně, že začala dole slzet.

Trestem za pozdní příchod jí tak bylo vzrušení, které nemohla plně rozvinout tím, že by se na něj vrhla, zulíbala ho a uskutečnila to, o čem sní od poslední noci s ním.

Než oboum přinesli jídlo, trvalo přibližně 20 minut… mezitím on posunoval dildo v její lasturce… připomínalo jí to to, co od něj přijímala nejraději – nejprve mělké pohyby žaludem (krátké ,,žihadélko‘‘, které jí rychle bodalo na první bod) a později tvrdé zasunování až tam, kam jiný muž ani nedosáhl. Teď to bylo jen náhradou a trestem pro ni bylo těšit se, až to bude doopravdy… a též nedávat najevo, jak moc ji to vzrušuje, protože všude kolem nich seděli a jedli další hosté, netušící, jak ,,krutým‘‘ způsobem je trestána za pozdní příchod.

Když konečně přinesli dva talíře těstovin, oddechla si… Aby byla však i nadále trestána obrovskou touhou, kterou nesměla dát veřejně najevo, dostala od něj nakázáno mít při jídle dildo v sobě zasunuté a držet nohy pevně při sobě, aby nevyklouzlo.

 

Cesta na hotel

 

Když byla večeře snědená a vypito pár deci vína, chystali se odejít pryč – hotelový pokoj čekal… Vše bylo zařízeno tak, aby noc byla perfektní. On už v pokoji byl, vše upravil podle svých představ: přinesl červené španělské víno, které vášnivého člověka ještě více rozvášní, zařídil, aby byly po ruce čerstvé jahody, banány a ananas… a také poslal do pokoje kufřík se svými hračkami… Ona měla brzy poznat, co to znamená invence. Měla tu čest se s ním milovat, ale jen krátce… před týdnem, na firemní akci. Už nevydrželi náklonnost k sobě, zalezli na odlehlé místečko a tam si dali najevo, co k sobě cítí... Líbilo se jí, jak je dominantní… Ještě netušila, co přijde, až bude mít své náčiní…

Před odchodem z pizzerie jí požádal, aby šla na toaletu, svlékla si kalhotky a po návratu mu je předala. Odvykla si ptát se proč má něco udělat, takže poslechla… a kalhotky mokré vzrušením mu po chvíli podala pod stolem. Snad jí chtěl dokázat, že on je šéf… Snad něco jiného?

Jaký smysl to mělo, se ukázalo při cestě do hotelu, Byl kousek, takže šli pěšky. Cítila se svobodnější bez spodní části prádelka… zároveň se ale bála, že její vzrušení se až příliš projeví v kapalném stavu.

A že bylo proč se bát… po pěti metrech chůze ji popadl, přirazil na zeď domu na hlavní třídě a skoro ji vyrval jazyk z úst. Divoce ji přitom tiskl zadeček, který tak obdivoval a rád  si s ním hrál. Po chvíli vášeň ve svých projevech ustala, ale v jeho očích byla vidět roztoužená zběsilost. Oba divoce dýchaly, dech se jim chvěl.

Vzal její lasturku mezi palec a ukazováček… a přes kalhoty jí začal mačkat lasturku zbavenou spodního prádla… Cítila, že nemůže jen tak stát….

Rozeplnula mu kalhoty, které zůstaly na svém místě, ale uvolnily jí prostor k jeho chloubě. Tak jako on jí mačkal její intimní místa, ona si začala hrát s jeho. Nejprve jen lehce posunovala předkožkou, když ale on začal být intenzivnější v mačkání, začala mu ho bez váhání dvěma prsty honit… po minutě těchto činností se začali něžně líbat, přičemž jejich ruce zůstaly tam, kde byly…

Oba se cítili neskutečně svobodně… už se nemohli dočkat.

Upravili se tak, aby mohli pokračovat v cestě a zavěšeni do sebe šli nočním městem. Vypadali jako spokojená a zamilovaná dvojice, která se těší na nádhernou noc…

Tato noc ovšem měla být trichu neobvyklá – oba to věděli a právě proto se toužili co nejrychleji vrhnout do její náruče.

 

Příchod a něžná příprava

 

Moc se těšila. Když konečně dorazili, našla, co chtěla: velká, červená postel se zlatými příčkami, několik hezkých malých křesílek, když postel omrzí, sprcha… To poslední bylo v tu chvíli nejdůležitější. Nejprve se osprchoval on, byl hotový hned. Když oblečený vyšel… nemohla to vydržet, poklekla před ním, rozepnula mu kalhoty, které se teď už svezly k jeho kotníkům… A protože pokaždé, když se s ní měl potkat, byl naostro, viděla najednou celou jeho chloubu. Vášnivě se vrhla po jeho penisu, objímala mu přitom boky… a on jí hladil pravou rukou po vláskách a po ouškách a sténal blahem jako děcko. Podlamovaly se mu kolena, ale ustál to. Po chvíli řekl ,,Miláčku… neuspěchejme to…‘‘, ona se na něj usmála a šla do sprchy.

Ten večer byl její milý tak něžný, že skoro zapomněla na sopecifika jeho sexuality… na které se moc těšila. Tím, co se stalo, když vyšla ze sprchy, byla možná trochu překvapená, ale jen chvíli… Hned za chvilku se jí totiž rozzářily oči.

Seděl v křesle a díval se na ni. ,,Miláčku, svlékneš se do na naha a postavíš se do pozoru s rukama za hlavou‘‘. Bože… tohle chtěla… po tom toužila… a nikdo z jejích m inulých partnerů se ani nepřiblížil k tomu, aby TO udělal! S radostí vykonala rozkaz a stála před ním nahá, s rukama zapřenýma na temeni hlavy. Opět se jí chvěl dech.

,,Klekni si, lásko‘‘, zavelel… a ona si klekla, úplně nahá, s rukama umístěnýma poníženě za hlavou… Seděl v křesle, zapálil si cigaretu a usmíval se na ní. Dívali se sobě do očí, napětí by se dalo krájet. Tak moc toužila sednout si mu na klín… tak moc toužila políbit ho… ale tohle se jí také líbilo.

Ticho prolomil až jeho hlas. ,,Postav se, broučku a dej ručičky za záda‘‘. Šel ke svojí tašce a vytáhl… ano, kovová pouta. Krátká policejní kovová pouta, která mají omezit svobodu člověka na minimum, aby nemohl nikomu ublížit. Ona neměla v úmyslu mu ublížit, přesto je nyní měla dostat. Rozevřel jedno z pout a přiložil jí je na ruku… ale nezavřel. Sykla blahem, když cítila dotyk nekompromisní chladné oceli. On to vycítil a proto se rozhodl jí učinit blaženou ještě víc… pouto nezamknul, odejmul ho a rozevřené jí je strčil k pusince… Jezdil tím kovovým kouskem blaha okolo jejích rtíků, po její bradičce… až jí otevřené pouto nakonec vsunul po pusinky a ona ho začala cucat… s rukama za zády, zcela nahá… vydaná na pospas. Poté jí podráždil takto i lasturku… která opět slzela a slzela…

,,Lehni si na postýlku, princezno, a ručičky dej k pelesti…‘‘ To bylo překvapivé… Málem omdlívala vzrušením, už to přeci muselo přijít! Chtěla být nehybná, nesvobodná, vydaná mu na pospas…to se brzy stalo. Zamknul jí do pout jednu ruku… provlékl řetízek pelestí… a vzal do služby nesvobody i druhou její ručičku… Talže řetízek byl provlečen skrz pelest. Nemohla se hýbat…

Pohladil její krásné kotníčky – byly moc krásné na to, aby taky nebyly ozdobené vězeňskou ocelí. Vzal tedy mnohem masivnější, ale stejně lesklá pouta na nohy a nasadil jí je. Řetěz na tomto nástroji je mnohem delší než na rukou.

,,Miláčku, to není pro tvoje znehybnění – nožičkama můžeš hýbat, jak libo, můžeš je roztáhnout tak, jak budem potřebovat a ještě mnohem víc…. Každý řetěz navíc ti ale jen prospěje, budeš ještě víc moje hodná holčička, moje poslušná princeznička… rozumíš?‘‘ Pokývala hlavou…

Ležela s rukama připutanýma k pelesti postele… zcela nahá… s roztaženýma nohama… a těšila se.

 

První akce

Už to nemohl vydržet… klekl si kolem ní a nejdřív ji vzal něžně hlavičku na svou hruď. Vzrušovalo ho, jak je v poutech bezbranná… ale nechtěl jí ublížit. Chtěl se s ní pomazlit, a tak jí zezadu hladil hlavičku, kterou měla zabořenou v jeho hrudi. Toužila ho obejmout a také se o to pokusila... ale pouta jí trochu bolestivě dala najevo, že to nejde, což však věděla již předtím a nepřestávalo ji to rajcovat.

On ji po minutě pustil z náruče, přiklonil se k jejím rtíkům a začal jí něžně líbat. Opravdu něžně… oba věděli, že všechno, co cítí, dávají do spojení svých jazyků a rtů. Byly to francouzské polibky, vášnivé paradoxně svou nenásilnou mělkostí a čistou  hebkostí. Když viděl, jak je jeho princezna připoutaná k pelesti, byl dojatě odsouzen k tomu jí něžně držet v podpaždí, svým jazýčkem ještě něžněji laskat její jazýček a dívat se jí přitom zblízka do očí. Měla je zavřené… prožívala nebe. Ta kombinace něhy a bezbrannosti… vždy po tom toužila.

Po dvaceti krásných minutách přišla změna. On vždy miloval její krásné míčky, kterých se dotýkal, kdykoliv měl příležitost. Nebyl to projev nadrženosti, vždy, když přiložil ruku na některý z těch dvou nádherných kopečků, cítil plnou krásu jejího ženství a jeho tělo zalila slast. Což teprv když její kozičky směl laskat rtíky a jazýčkem… pro tuto chvíli si vybral tu pravou. Vložil bradavečku mezi svůj jazyk a horní ret a něžně cumlal v rychlém tempu. Nemohla to vydržet a začala jekat radostí, což ho přimělo pustit bradavečku z něžného sevření a nasadit těžký kalibr –  pomalounké olizování toho samého božského ňaderního výstupku zdola nahoru, jako kočička, která líže mlíčko. Jednou za pár vteřin začal špičkou jazyka kmitat bradavečkou sem a tam… a po chvíli přestal.

Touha obou dvou byla už neudržitelná… Půl hodiny spolu byli v postýlce a krásně se něžnili. Jeho penis stál toporně jako kostelní svíce. Její lasturka ronila kaluže slz touhy. Už to nešlo dál.

Svlékl vše, co měl na sobě a pomalinku vsunul svůj penis na místo, kde mu bylo nejlépe. Zbožňoval ten pocit.

Už v restauraci jí bílým dildem slíbil, co bude… a to teď plnil. Chytnul jí zespoda za ramínka a krátkým mělkým bodáním jí způsoboval zatmění smyslů. Jekala, kníkala, vykřikovala… Tak malá ploška a tak dobře obhospodařená! Většina její lasturky dnes ještě blaho býti obšťastněna jeho penisem nezažila a jí už se do očí draly slzy… Slzy si ale nemohla otřít… Byla sice něžným, ale pořád vězněm, o čemž jí přesvědovala pouta držící její ručičky při pelesti postele. Tak jako se celá ona potila, potila se dvojnásob její zápěstí pokrytá ocelí. Ta už nebyla chladná: její rozpálené tělo kovu předalo všechnu svou horkost. Pouta po jejích hýbajících se zápěstí roztírala pot… pro člověla drženého v okovech jeden z nejhorších pocitů dávající mu najevo, že je nesvobodný… Pro ni teď ovšem příspěvek k ještě větší slasti.

Ona slast se začala stupňovat, když jeho penis vnikal dále do její mokré kundičky. Zcela si na ní lehl a zatímco středně rychle pronikal tak strašně hluboko, že se jí o tom ani nesnilo, začal ji vášnivě líbat v rytmu přirážení. Spolupracovala, děkovala každým pohybem svého jazýčku za to, čeho se jí dostává… ale více spolupracovat nemohla. Vězeňkyni nebylo nic víc povoleno.

Oba přišli o všechny smysly. Původně si chtěli dnešní první sex užít tak dlouho, jak to jde… ale po chvilce to prostě nešlo držet. Ona přišla k orgasmu za deset minut, on za další dvě. Noc byla ještě před nimi.

 Zůstal v ní. Chtěl. Musel. Ona chtěla taky. Cítil k ní tolik, že to ani jinak nešlo.

Jak to začalo, tak prozatím skončilo: držel její hlavičku v náručí a hladil jí. Oba byli nádherně uvolnění a těšili se, co bude dál.

http://web.libimseti.cz/Nephilim_4/subinka-za-penize---i-cast_543020.html

 

 

 


2 názory

Tobša
12. 05. 2008
Dát tip
Zdravím, tak musím říci, že jde o pěknou, lehce nadprůměrnou erotickou povídku. Není to těžké čtení, formulace též nejsou složité a tak se to dá dobře. Prakticky tu nejsou ani logické zvraty, za což autorovi (autorce?) tleskám. Co mi ale vadilo, bylo to, že povídka se od druhé poloviny začala táhnout. A to jak syntakticky v text, tak i ve vypravěčské linii. Možná si autor chtěl "užít" to psaní, vyřádit se ve své fantazii (nebo z nedávného zážitku; nevím, nebudu hádat ;)). Každopádně je nutné být sebekritický a pasáže, které zbytečně zdržují prostě a jednoduše proškrtat - být nemilosrdný a ovládat text... ehm, nechal jsem se unést povídkou :D. Trochu mě zklamalo, že ze zmíněného nádobíčka ten pán nevytáhl nic, co bych neznal; takže ke konci příběh ztratil i jistou atraktivitu. Prostě a jednoduše, není to nic, co bych nečetl - chce to originalitu, chuť experimentovat s textem, myšlenkami... Co bych ještě rád zmínil z hlediska psaní interpunkce je přespříliš výpustek (trojteček). Příliš mnoho výpustek činí text pro čtenáře až moc pomalým. Jsou i v oblastech, kdy čtenář čeká nějakou akci a zde je nutné postupovat rychle, jelikož pak by se dílo táhlo jako melasa, a to zde není. Chyby: ,,Miláčku, jdeš pozdě‘‘, vyčítávě --> "...jdeš pozdě," ... Než oboum přinesli jídlo --> oběma Než oboum přinesli jídlo, trvalo přibližně 20 minut --> lepší než trvalo by bylo použít sloveso uběhlo Rozeplnula mu kalhoty --> Rozepnula našla, co chtěla: velká, červená postel --> (špatné skloňování) velkou, červenou postel ... sprcha… --> sprchu ,,Miláčku… neuspěchejme to…‘‘, ona --> bez čárky zapomněla na sopecifika jeho sexuality --> specifika sexuality… na které se moc těšila --> za sexuality čárku Seděl v křesle a díval se na ni. ,,Miláčku, svlékneš..." --> ... a díval se na ni: "Miláčku..." nepřestávalo ji to rajcovat. --> jí začal jí něžně líbat. --> ji Ta kombinace něhy a bezbrannosti… vždy po tom toužila. --> bezbrannosti - vždy po... Což teprv když její kozičky směl laskat rtíky a jazýčkem --> Lepší formulace: A co teprve, když směl rtíky a jazýčkem laskat její kozičky. errr... každopádně za teprv má být čárka.

:-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru