Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nevím

03. 06. 2008
4
9
974
Autor
Arwen_

Nevím, kolik mám síly,

abych dál šla těmahle sračkama

vždyť nezašpinit se je vlastně nemožný.

Ne, nechci tenhle styl života,

auta za oknama a stálý honičky

odnikud nikam

Narychlo nabušit vědomosti

a pak na tom být líp než ten, co ti radil.

Ale nechala sem to tak,

už je ze mě taky konzum.

A někdy se de blbě i v davu

natož pak mimo něj.


9 názorů

27.06.2008 09:25:42 Arwen_ Je to fakt, ale někdy mám pocity marnosti, asi jako většina lidí a pak píšu takovýhle věci. Vlastně píšu jen v takovejch chvílích a podle toho to taky vypadá. Jenže ke stavu vyspělosti se musím dostat přes nevyspělý věci a myšlenky:) ...a dík za kritiku --- presne.

Řízek
01. 09. 2008
Dát tip
nemáme to hlot lehký*

Arwen_
01. 07. 2008
Dát tip
Jasný, ale víš jak, většina lidí si to jenom pomyslej, ale nenapíšou nic... takže děkovat je vlastně zač, protože takový povídání, jak říkáš člověku rozšíří obzory. A prostě, vím, že je to poznat a že tohle sou jen nějaký výkřiky do prázdna a vlastně se všechno točí kolem jedinýho, s čím se dost dobře neumím vyrovnat. Natož to zatím (nebo vůbec) napsat líp.... A vidíš, seš mladší, než já a přece seš úplně jinde.

jt
27. 06. 2008
Dát tip
jj - jenže ty musíš někde vyčíst/vymyslet a je fajn, že si to uvědomuješ, pač jsou starší pisálci, než jsi Ty, co maj podobný "starosti" a když něco takovýho "prožívá" třicetiletej borec, je to celkem smutný .. taky jsem začínal takovejma výkřikama - určitě je potřeba hlavně hafo moc číst - jak napsal eco - čtení Tě připravuje na smrt - všechny ty příběhy co začnou a skončej a nic. dává to tušit, že je to běžný .. :-) neni za co děkovat - je to spíš takový povídání, než kritika .. :-)

Arwen_
27. 06. 2008
Dát tip
Je to fakt, ale někdy mám pocity marnosti, asi jako většina lidí a pak píšu takovýhle věci. Vlastně píšu jen v takovejch chvílích a podle toho to taky vypadá. Jenže ke stavu vyspělosti se musím dostat přes nevyspělý věci a myšlenky:) ...a dík za kritiku

jt
27. 06. 2008
Dát tip
na konzumu neni nic špatnýho - všechny styly jsou konzumní - hlavně punkáči & emo - každej má svojí uniformu a bejt v davu sama za sebe je super - nějakej extrémismus, běhání po lese a jíst biosračky - to je neštěstí .. :-) škola je nepříjemnost a rozhodně nemá smysl tlačit se do něčeho, co je Ti tak hrubě proti srsti - znám i lidi bez maturity. jeden týpek, co byl tak silně proti systému + upnul se na nějaký esosračky & křesťanství - výbornej týpek. napadlo ho, že by chtěl učit, zjistil, že to bez školy nejde, tak dodělal maturu ve 26ti a dostal se asi na tři vejšky .. dělat, co chceš, protože nic nemusíš a jestli něco děláš, je to jen a jen Tvoje věc a tím, že to děláš zabíjíš jakejkoliv nárok na fňukání - hm ? :-) promiň, že Ti tu tak mudruju, ale - takovýhle výkřiky mi přijdou značně nevyspělý, i když dílko působí hafo upřímně ..

Arwen_
18. 06. 2008
Dát tip
Těžko říct, asi máš pravdu. Jen někdy je těžko rozeznat ta hranice, kdy si vybíráš to, co opravdu chceš a kdy už ti to vlastně někdo 'diktuje'.

co je konzum? že si vybereš, to co chceš? jde o to nenechat se vláčet...

Diana
03. 06. 2008
Dát tip
máš pravdu, bohužel. T*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru