Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

včera jsme měli k obědu šváby

06. 06. 2008
2
2
760
Autor
BaronNoci
Co ti mám povídat? venku svítá. proč třesu se zimou, kdyz mráz dávno nemá hlas. hlas, zvuk, a moře touhy, přenáším potichu svoje tělo na pokraj duše. co ti mám dát? když ruce ztratily chuť se vzdát. vzdálit se do lesů ze kterých není východ. cesty které míjí okamžiky mysli. cesty, které se nepletou ani , když se směješ a mně je hloupě, tak hloupě hluboko uvnitř. jako je dnům, které prchají bez využitého světla. jako je vojákům, kteří nezažili smrt. a sežehne mě ten plamen? dutý struny v tichu volají: spaste svoje čelisti před tygry! a tygři, ti tiše prchají před tou tmou, která zalila zmizelou planinu dole, dole, dole v dole pod okovy černého smogu. kontaktní čočky mi přirostly k očím. ty se ptáš - co se děje? to, že už je nikdy nesundám a boty mi spoutaly nohy a tělo, tělo už dávno není - je jen kabát.

2 názory

BaronNoci
06. 06. 2008
Dát tip
díky!

Water Lily
06. 06. 2008
Dát tip
Tak toto dílo se mi za poslední dobu líbí moc, myšlenky co plynou jen tak za sebou od jendé k druhé, ale při tom jsou spojeny...temnou nití. *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru