Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

hello

22. 06. 2008
1
19
1174
Autor
oyebawacz

h e l l o

dilo se nachazi az v mem prvnim komentari

19 názorů

oyebawacz
23. 06. 2008
Dát tip
no domi, tak jak rikas "holubi před buldozerem asi ulítnou, od toho mají křídla". s tou recenzi to neni spatny napad, ale nekdy jindy ;)

domin.go
23. 06. 2008
Dát tip
No, jde spíš o to, že toto by měl být primárně autorský server - mohl bys třeba napsat recenzi, když už se ti ta hudba líbí :)

oyebawacz
23. 06. 2008
Dát tip
domin.grow -up- tolik ironie snad ani nesnesu a ne nejsem, kdybych byl, tak.-nejsem i kdyz nutno priznat, ze jsem tohle dilo spatne uvedl, nejedna se o mne, a tudiz se jedna o mistra mm. jsem si jist, ze kdyby moh, tak uz mam i od neho zalobu na krku, za autorska prava

domin.go
23. 06. 2008
Dát tip
To má být pokus o co? Ten pán jsi ty? Nebo proč to sem jinak dáváš?

já budu asi velká dobračka esi ti tu přijde ostrá, drahý... já si jen potřebovala po dlouhý době krapet zamoronizovat dyž byla ta příležitost :o)

oyebawacz
23. 06. 2008
Dát tip
pišta ja te taky nemam zapsanyho jako velkyho autora, spise jako grandiozniho kritika (bez ironie, nebo snad s ironii osudu)

No, je vidět, že jako autor jsi nebývale schopný... (ironie, kdybys to náhodou nepochopil)

Rabb
22. 06. 2008
Dát tip
áve..

Rabb
22. 06. 2008
Dát tip
koník je skvělý diplomat.. ..a taky generál! :-)

no ale většina lidí, hóóóóódně velká většina, tu prezentuje svý dílka - na you tube je toho hromada podle gusta každýho takže nevím co s tím... a prezentuješ - podívej se - autor, kategorie, k nalezení v hlavním seznamu děl... dybys k tomu aspoň řádek svůj vlastní připsal... dyž už to věšíš na literární server... takhle tomu smysl nikdo ne(u)vidí... a nevím co meleš - tu eště vůbec nikdo nemoronizoval - já začala až včil na tvý avízo :o) a esi tydle komentáře ti přišly jako povyk, pak si eště nic nezažil... čest tvý práci :o)

oyebawacz
22. 06. 2008
Dát tip
this video is still available as well, simply reload this page ja to neprezentuji jako sve dilo, nechapu proc je kvuli tomu tolik povyku, a dale jsem dal, ze nestojim o hlubsi kritiky a uz vubec ne o moronizovani, je to skvely video

Rabb
22. 06. 2008
Dát tip
We're sorry, this video is no longer available. hmm jinak jako originalita ee.. ..spíše vykrádání, nezdá se?

jako dílo mi to příde dost ojebaný teda :oD toho zpěvoně nemám ráda, drahý - ale na poslech to snesu

oyebawacz
22. 06. 2008
Dát tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru