Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poslouchejte!!!!

13. 07. 2001
1
0
1160
Autor
Darkman

Slyšíte???

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lidé by se občas měli poslouchat,jinak zblbnou z vlastních myšlenek.Ne že by bylo individuální myšlení nějak špatný,ale přiznejte si:kolik bude těch kteří se prokoušou až ke zdárnému konci.Možná to bude konec na ulici nebo v bohatství,ale stejně umřou.Proč si myslíte že jste básníci a že se vaše věci někomu líbí?Nic proti ale mám například přítele shodou okolností je zde také přihlášen a toho to co napíše vždy nehorázně sere.Myslíte že to má smysl má smysl žít umírat nebo věřit..????

 

 


Čolito
28. 09. 2002
Dát tip
Kdosi mi jednou řekl, že celý život se přemýšlí nad jeho smyslem... a to je vlastně celý smysl toho života...

Krel
24. 08. 2002
Dát tip
žít a zemřít s vírou v srdci...

kafka
14. 12. 2001
Dát tip
věřit

Dave_Zw
14. 07. 2001
Dát tip
smyslem je právě to milý příteli...

Mámalibor
14. 07. 2001
Dát tip
žít bychom měli, když nás tu chtěli chcípnout prej až na konec je nejlepší pááááááč na začátku by se nerodil někdo jinačí věřit je nejlepčí sám prej sobě Já věřím tobě i tobě protože nejlepší kolektiv je prý jeden jenže Já podle Sebe soudím i tebe takže věřím všem, že jednou to bude naposledy a nebude o tom nikdo diskutovat no a co, vždyť voni nás někam šupnou přece nas tu smrdět nenechají !:-);

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru