Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Čo je to láska?

13. 08. 2008
0
4
428
Autor
Terka209

Čo je to láska? Smrť alebo tichá kráska? Je to bolesť a zároveň neha. Prečo nás pochytila? Chcela zraniť ale povzbudiť. Jedno však viem. U mňa neuspela. Plazí sa po mne ako tichý zabijak. Pomaly z hlavy k srdcu. Zviera ho a aj cítim ako pomaly praská, rozpadá sa na milión kúskov. Život mi uniká pred očami. Cítim chlad medzi dverami. Slzy mi stekajú po líci. Ich horkosť ma spaľuje. Rozožiera ma zaživa. Srdce prestáva tĺcť! Ale prečo? Chcem si vybaviť účty. Zaraziť kôl do srdca mužovi. Aby vedel čo to je, čomu sa hovorí bolesť. Mučiť ho bozkami ako votrelec. Áno moja odplata bude sladká a zároveň hladká. Šaliem, chcem sa pomstiť za lásku, chcem aby ostatný poznali moju bolesť a moju nenávisť. Lenže to nejde. Možno nemôžem to utrpenie niesť ďalej. Vyrieši to smrť alebo ospravedlnenie. Vyberám si prvé riešenie. Môj život dosiahol spoznanie. Láska nie je všetko, smrť je viac a preto si beriem nôž a končím s trápením, na ruku si vyryjem rozlomené srdce. Krv mi tečie po dlani smerom na dlážku. Ja padám k zemi. Pomalým ladným pádom. Život sa mi premietne pred očami, ktoré sa zavrú a potom sa rozhostí ticho a tma. Chlad sa mi rozbehne po tele a krv spraví malí potôčik. Potôčik lásky, ktorá vo mne práve zomrela.

 


4 názory

Alojs
15. 08. 2008
Dát tip
slušně...

Terka209
14. 08. 2008
Dát tip
JA NEJSEM ZADNE ZASRANE EMO NEBO GHOTIC JASAN! JA MELA JEN TEHDY KRIZI TAK ME PRESTAN ODSUZVAT ZA TO ZE MI BYLO ZLE A ZE SEM NAPSALA TOHLE

Norsko 1
14. 08. 2008
Dát tip
to víš, emaři ...

Alojs
13. 08. 2008
Dát tip
no tak... docela se děsím... je ti tepre 16. snad tahle úvaha nepramení z tvých temných myšlenek. to by bylo zlé. já měl zataženo do svých 23 let. a teď - naráz slunce :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru