Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Erotický dopis

17. 07. 2001
1
0
10535
Autor
Cashew

Kdosi mně požádal ve srandě o lechtivou sms. Nakonec to dopadlo takhle, ale jak by to vlastně mělo vypadat ??? (Jde o zpravu na mobil, takže bez diakritiky úmyslně )

Clovece povim ti jednu podivnou story... Je uz to delsi dobu, ale doted se mi o tom zda... Bylo to sice trosku jinak, ale... Byli jsme spolu v jenom pokoji. Stali jsme naproti sobe skoro tak jak nas pambu stvoril. Hladila jsem te po tve nahe kuzi od tvare, krku, po ramenou, po hrudi. Moc se mi to libilo. Stejne jako se mi libilo, kdyz ses mne stejne nezne zacal dotykat ty.. teda nezne jenom chvili dokud te nestrhlo to podivne cosi stejne jako mne. Libal jsi mne s vervou pubertalniho kluka a ja se zacala propadat blahem. Nemohla jsem se te nasytit, tveho libani, hlazeni, tveho tela... Propadl jsi se se mnou kamsi na postel a cim dal vasniveji jsi drtil moje telo. Nemohla jsem nestenat, ale chtela jsem totez slyset od tebe. Chtela jsem te slyset kricet blahem. Hladila jsem te vsude, kde jsem jen mohla a cim vic jsi stenal, tim vic jsem zvysovala sve usili. Chtela jsem te dohnat az na vrchol tohohle blazniveho vzruseni. Zlibat kazdy kousicek tveho sametoveho tela od spicek prstu az po korinky vlasu a zastavit se kdekoli se ti to bude libit... udelat ti to tak jak to zadna jina nedokaze... DAL UZ TO ZNAS, NE ? Bylo to sice trosku jinak, ale...
A VUBEC, JA TE PRECE NEMUZU TAKOVEJMAHLE KECAMA ROZMAZLOVAT, NE ?
;)) Preju krasne sny. Dobrou noc. :))
Litochowitz
08. 11. 2002
Dát tip
.....tak teda, tohle dostat...no, ten konec je hodně rychlej, myslim že by mě asi naštval (určitě)....:-)

Amanda
17. 07. 2001
Dát tip
Tak to je supeeer zvlast ten konec :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru