Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co je to OSUD? Minulost, přítomnost, budoucnost ...

23. 08. 2008
0
0
437
Autor
Iriam

Chyby později doopravím ...

2.

„ Jdeme na to !!!“
Vykřiknu a řítím se na něj ………………………………….. !!!

Napřáhnu se a … vedle ! V pohodě vykrývá další moje útoky. Vždy se vyhne, sakra! Teď se určitě strefím! Napřahuji se … , ale promáchnu jen vzduch. Najednou vyskočí ze země a objeví se přímo za mnou. Než stihnu zareagovat, schytám ránu do břicha a odletím o pár metrů dál.
/ Jejda asi sem to přehnal./ Říká si Kakashi, když vidí, jak se vrávoravě zvedám zpět na nohy. Ok, proti Sharinganu tímhle způsobem boje nemůžu vyhrát ani omylem. Ví kam udeřím dřív, než to udělám.
A evidentně všechny mé pohyby kopíruje … Hm . Z těží dýchám a přemýšlím … Ha !!! Už vím!!! Škodolibě se na něj usměji.
„Kage Bunshin no Jutsu ,“ zakřičím a po boku se mi objeví klony. Dva se rozběhnou proti soupeři s kunaiema v ruce.
/Vida klony a v perfektním provedení … to mi připomíná Naruta. Ale tohle není všechna její chakra. Určitě ne, cítím že je větší./
Mezi tím, co se Kakashi-sensei věnuje klonům, provedu
„ Kakurenino no Jutsku ( kabát neviditelnosti ),“ zašeptám, dokud mě nesleduje. Zůstane tam jenom jeden můj klon a já se přemístím do vhodného úkrytu, ze kterého bych mohla zaútočit až to bude nejméně čekat. Po té co se zbaví klonů u sebe, se rozběhne k mému(taktéž nepravému) já, co stojí ve předu a útočí …
/Moment, nebyly 4 ?/ Falešné já zmizí.
/Jak jsem si myslel … klon./
Ale než se stihne pořádně rozkoukat, ze zadu na něj letí další Nano.
/Že by tahle byla pravá ?/
Ta se ho snaží zasáhnout kunaiem. Podaří se jí jen seknout ho do nohy avšak kdyby neuhnul, asi by to dost bolelo. Poté klon zmizí. Mezi tím vylezu ze svého úkrytu. Plášť neviditelnosti už opadl. Kleknu si, dělám ruční pečetě a položim ruku na zem.
/He ? Cože? Kdy … ?/ podiví se sensei.
Sotva kousek nad zemí, ještě ve vzduchu chytnu Kakashio. Ze země vyrostou liány s listy a obmotali mu nohy i ruce svázané za zády tak, aby nemohl použít žádné Jutsu.

***

Kousek od nás se prochází Naruto. Jeho instinkt mu říká, že se nedaleko bojuje. Vydá se tím směrem. Přikrčí se v koruně stromu a sleduje boj.
„ Kakashi-sensei … ?“
Chystá si svůj kunai, se kterým by se pustil do boje na pomoci svému mistrovi. Ale ještě předtím se blíže zaměří na soupeře a zjistí, že má čelenku se znakem listové.
/He? Jakože … ? Nikdy jsem jí tu neviděl. Musel bych si jí stoprocentně všimnout!/
dívá se ohromeně a schová zpátky svůj kunai. Dál pozoruje souboj.
„ Kakashi-sensei se s ní hravě vypořádá !!!“ říká si pro sebe, když v tom uvidí jak ho sekne do nohy a poté zmizí.
„To byl jen klon???“ Vidí, jak než stačí sensei zbystřit své smysly, už se za ním objeví (zřejmě) ta pravá a provádí nějaké neznámé ruční pečetě. Poté je Kakashi chycen do pasti.
„ Tak tomuhle fakt nemůžu uvěřit !!!“ vyvalí oči .
„ Jak jste se mohl nechat chytit Kakashi-sensei !!!!“ vykřikne zpoza stromu .

***

/Co je tohle za Jutsu ??? Nemůžu se ano hnout!!! Skočil sem do tak hloupé pasti … ach jo. Je hodně dobrá ... ./ zoufale se kroutí sensei.
„Ok KONEC!“ řekne. V tom někdo vykřikne :
„Jak jste se mohl nechat chytit Kakashi-sensei !!!!“
Zruším svou techniku a liány zmizí. Namáhavě si otřu čelo a podívám se ke stromu, odkud vyšel ten výkřik. Kakashi si mne ruce a ptá se :
„ Naruto, co tu děláš ?“
„Šel jsem okolo a všiml jsem si , že tu někdo bojuje, tak jsem se přišel podívat a hle co nevidím. Bojujete tu vy. A-“ podívá se zamračeně na tu dívku. Když o tom tak přemýšlím je celkem pěkná, dost pěkná. Může být tak stejně stará jako on, možná o rok starší.
Tak to je on ?Můj bratr??? Koukám se na celkem vysokého mladíka se znaky (čárami) na obličeji, zářivě žlutými vlasy, oranžovo – černým oblečením a skoro stejnýma očima jako mám já. Krom barvy. Kouká na mě upřeným a podezíravým pohledem.
Ach tak konečně …
Srdce mi bije radostí, ale najednou … mě popadne strašná bolest hlavy !!! Cítím, jako kdybych byla v jednom ohni. Únavou a bolestí se skácím na zem na kolena, chytnu se za hlavu a svíjím se v bolestech. Kolem mě se začne kroužit šedo-bílo-černá chakra a s většími kruhy se stále zvětšuje.
NE TEĎ NE!!! SAKRA TOHLE SE NEMĚLO STÁT!!!
Do očí mi vhrknout slzy a těžko se mi dýchá … cítím jak mi splašeně bije srdce a krev, která protéká nepopsatelnou rychlostí mým tělem.
Tohle není dobrý … vůbec to není dobrý ! Jdi pryč !!! Vypadni !!! Křičím uvnitř sebe na tu obrovskou sílu. Nech mě být!!!! Táhni!
„He ? Co to sakra je ?“ podiví se Naruto. A přikryje si oči rukou, jelikož na něj jde nepopsatelně silná tlaková a větrná vlna. Sotva stojí na nohou.
/Co je to za chakru? Ta ohromná síla!!!Přesně tuhle chakru jsem cítil. Ale nevypadá to dobře! Co mám dělat?/ usilovně přemýšlí Kakashi a i ten si teď zakrývá oči, zapírá se o zem co nejvíce, protože už ani on toho tolik nezvládá ustát.
Najednou to všechno ustává. Vítr a tlak slábne, až úplně ustane. Ta tajemná neznáma chakra slábne, až se ztratí tak jako vítr s tlakem.
Bolest je pryč !Zvládla jsem to… zvládla jsem to!!!
Seberu se a postavím se pomalu na nohy. Otevírám oči a snažím se to ustát. Jakž takž to jde.
„Si v pohodě ?“ zeptá se mě Naruto. Sám se podiví, kde se vzala ta starost v jeho hlase. Sensei pozvedne obočí, což zřejmě znamená, že se chtěl zeptat na něco podobného.
„Jo je mi OK …“ popojdu kousek dopředu. Pohled se mi trochu rozmaže. Zatřepu hlavou a udělám další krok. Zamotá se mi hlava a únavou jen cítím, jak padám do temnoty bezvědomí.

Kakashi k Nano přiskočí a ještě jí stihne chytit než dopadne na zem. Cítí slabí dech a puls. Vezme jí do náručí a okamžitě si to namíří do nemocnice. Naruto mu jde po boku.
„Kakashi-sensei , kdo to je ?“ zeptá se jeho žák.
„Vaše nová týmová partnerka.“ Oznámí mu. Naruto má na jazyku už další otázku, ale než jí stihne vyslovit, jsou už v nemocnici. Předají ji na starost Sakuře a vydají se pro Tsunade.
Ta se přižene jako vítr.
„Sakuro jedem do sálu 3! Honem!“ zanechá za sebou Naruta a jeho učitele v čekárně.
Naruto přechází po čekárně sem tam, tam a sem a pěkně znervózňuje Kakashiho. Teď už to nevydrží a seřve ho.
„Sedni si laskavě a nepřecházej tu jak prase před porážkou.Nechtěl si se mě na něco zeptat?“
Říká závěr věty už v klidu.
„Vlastně jo, jak jako týmová partnerka?“ optá se Naruto.
„Tak jak to zní. Bude s vámi od teď v týmu 7.“ Odvětil mu.
„Aha. Ale ona není zdejší, že ne ? Nikdy jsem jí tu neviděl.“
„Dostavila se nedávno. Její klan byl vyvražděn a neměla kam jít. Slyšela o Konoze a některý lidi odtud zná. Tak sem přišla s prosbou, zda by tu nemohla zůstat a trénovat.“
„Tak takhle je to.“ Podívá se na dveře od sálu. Znovu otevře pusu, jelikož na jazyku má ještě jednu důležitou otázku.
„Kakashi-sensei, to byla chakra že jo? Nevíte co to mohlo být za druh? Byla … ohromná…“ utichl Naruto.
„Sem stejně zmatený jako ty, netuším co to mohlo být.“
/ No možná trochu kecám, mám menší podezření, ale to si musím potvrdit u Tsunade-sama a Jiraiy-sama./ zamyslí se Kakashi.
„Někoho mi ale strašně připomíná … a já zjistím koho. Dříve nebo později …“ zašeptá Naruto. Konečně po 2 hodinách čekání se rozrazí dveře. Prvně z nich vyjde Tsunade s kamenným výrazem na tváři…
„Tak jak to dopadlo?“ zeptá se Kakashi.


Hokage odpoví : …………………………… .


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru