Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Takový normální den

19. 07. 2001
0
0
815
Autor
QAX

   Dnešní den je opravdu zajímavý, stejně jako všechny ostatní dny. Ráno jsem vstal, asitak kolem deváté, a sednul k počítači. Zkontroloval jsem nové vzkazy na průvodci a nové e-maily. Potěšil mne e-mail Albánský virus, jestli chcete, napište mi vaši adresu a já vám ho pošlu.

   Pak jsem se vrhnul do práce. Za pár hodin sem měl hotov nový návrh webu, na kterém v poslední době dělám. S prací jsem byl docela spokojen. Nebylo to to, co bych si představoval. Tak dobře grafiku zatím neovládám, ale dalo se na to dívat. Udělal sem ještě d va návrhy mojí homepage a všechno jsem to vrazil na průvodce do klubu web design. Dělal jsem si nejaký kravinky, poslouchal Chinaski a čekal na kritiku. Za chvíli tam byla. Dopadla jak jsem předpokládal, negativně. Ten návrh webu prý vypadá jak pro nějaký pohřební ústav. No, asi jsem to neměl dělat černobíle. Návrh homepage je jak pro nějakou akční hru. Kdyby to udělal někdo jiný, pravděpodobně bych řekl to samé, ale člověk si jen těžko uvědomuje, co dělá špatně.

   Co naplat, budu to dělat znovu a znovu a znovu. Taky to už dělám poněkolikáté, ale nevzdám se! Chybami se člověk učí a žádný učený z nebe nespadl. Budu to dělat dokud to nebude aspoň přijatelné. Pak budu spokojen. Nevím jak dlouho to bude trvat, ale doufám že to nebude dlouho. Budu se snažit, aby to nebylo dlouho.

   Ale mimo to se staly i pozitivní věci, jako například jsem objevil písmáka. Je to bezva. Díky tomu si tady teď píšu, co se mi všechno stalo a je mi jedno, co na to řeknete. Já jsem s tím docela spokojen.


leenai
20. 06. 2004
Dát tip
He, to je celkem pěkný, takhle se tu rozemlet.... :)) Taky teď posloucham Chinaski. Na ty nenecham dopustit. Dneska jsem si prožila svou první kocovinu... Nedoporučuju! (ne že bych nebumbala už někdy dřív... :))) Raděj fakt tvoř a nesnaž se rozveselovat... :)) Celkem ti to de, vymysli nějakej příběh, zbav se překlepů a bude to fajn... :))

Perseus
14. 08. 2003
Dát tip
A kde je k čertu poenta? Vykecávat se můžeš taky na chatu. Koukej vymyslet nějakej hit! Třeba o virech.

Hmm, ale jen nám dál sděluj události svých dnů... a pak napiš adresu těch stránek. :)

Nevzdávej se!! ... bude Ti to jedno asi tak jako ta kritika na homepage?? :-)

Gaia
19. 07. 2001
Dát tip
Když nemáš komu vylíčit své starosti a radosti, napiš to na Písmáka.:-) Tady je fuk, jestli je to nuda. Maximálně Ti to někdo pomluví, ale nesmaže. Hlavně se Ti uleví.... :-))

Skysee
19. 07. 2001
Dát tip
Ha,že vim kdo si!No,tak tě vítám!!!Ale to Ti neodpustím,že si mě nezapsal do příjemných událostí!!!A opovaž se číst moje díla!!!Papa Skysee

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru