Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Rybiččí milování

14. 09. 2008
0
1
794
Autor
BohemiFan

radši nic:)

Seznamte se – tohle je moje akvárko. Přísavky Královna a Princezna, z nichž ta starší to tu pamatuje od samého začátku, kdy se páchnoucí břečka opět změnila v poměrně zdařilou imitaci životního prostředí. 2 sumci, stařešinové kmene – tedy 1 stařešina a jedna o cenťáček menší oběť stařešinových pravidelných škádlivých ataků. Mamina – oranžová živorodka. Poslední ze staré generace. Její „syn“ Nemo. Před několika měsíci  byl tento tehdy dvoumilimetrový tvoreček na poslední chvíli odchycen jako jediný ze svých sourozenců před sežráním svojí vlastní matkou. Dnes už je násobně větší, přesto stále dlí v elementce splývající u hladiny. A teď už nové nákupy do stáje: 5 černočerných Black Molly a 3 oranžové živorodky lišící se od Maminy černým tunningem na ploutvých a ocase.

 

Jak se pozná, že se u nás těm osmi nováčkům líbí? Žrát to musí, i kdyby se jim to tu hnusilo. Otázka na pití je u podvodních živočichů poněkud hloupá, a tak je odpověď nasnadě – svojí zálibu v prostředí, které jim vytvářím, mi dají najevo svou vlastní sexuální aktivitou. Ale to až za pár měsíců. Musí si tu zvyknout, musí se to povést, musí se to odnosit a pak to mé slábnoucí oči musí zahlédnout. Snad se za pár měsíců dočkám. POČKAT! Co to je ta tmavá nepatrná oranžová tečka s tou malou nepatrnou tmavou tečkou támhle u dna? Ono to plave! Líbí se jim tu – ty rybičky sxxlxxí! (vím, že to je nesmysl, ale s detailním popisem rozmnožování živorodek, by se to tu trochu protáhlo) minirybička s černou pihou, ze které jednou bude ocásek se vznáší u paty kokosového ořechu zcela nepovšimnuta veškerým osazenstvem, které ji chce sežrat. Jak dlouho? Sakra kde mam síťku. Vypláchnout a honem. Tak kde seš malá? Pojď ke strejdovi. TY DEBILE – TO SE CHCEŠ NECHAT ZABÍT? a mam tě. Budeš se jmenovat Malý velký debil. Malý protože seš malej a velkej debil se budeš jmenovat, protože jím jsi už odmala. Ale jseš krásnej... Mazej k Nemovi

 

Hej! Ještě jedna. Klon Malého velkého debila je jen kousek od místa, kde jsem prvně spatřil bratříčka. Tahle je chytřejší. Nechá se chytit na první pokus. Jak se bude jmenovat? poněvadž bych vás od sebe nepoznal, tak budeš Malý velký debil II. Hloupá sice nejsi, ale vyčíst to můžeš bratříčkovi. A ty se jich, Nemo, opovaž dotknout – jsou to tvoji nevlastní sourozenci.

 

Tak to jsou naše nejnovější přírůstky do rodiny. Už se učí papat a vypadá to, že se mají dobře. Tímto veřejně slibuji, že se o ně budu dobře starat a vy jim, prosím, držte palce. Ona to není žádná legrace narodit se do tohohle světa...


1 názor

kitzi
16. 09. 2008
Dát tip
Kdybych nevěděla, kdo to psal, tak tě po přečtení tohodle stoprocentně poznám :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru