Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dým noci amsterdamské

14. 09. 2008
1
1
1569
Autor
Rendalt

Jenom pár zážitků,které se přihodily při mé návštěvě Amsterdamu.

Nejdříve jsme obešli pár coffee shopů.Ve většině z nich obsluhovali černoši,velcí a mohutní.U stolků posedávali místní štamgasti,potahovali z vodních dýmek a měli v očích nepřítomný výraz.Vypadalo to tam,jako by se tu na chvíli zastavil čas.

Já i Pete jsme si koupili hašiš a trošku trávy.I když se o Amsterdamu mluví v tomhle smyslu jako o zaslíbeném městě,ti vychcaní černí parchanti vás natáhnou kde můžou.Tráva byla říznutá nějakým svinstvem a k váze počítali i hmotnost sáčku.Hajzlové.

Sebrali jsme nákup a hasili si to centrem jako králové.Už jsme se nemohli dočkat,až budeme na hotelu a zboží okoštujeme.Šli jsme jednou vykřičenou čtvrtí,kde za každou výlohou postávaly a posedávaly děvky a nabízely se kolemjdoucím.Většinou to byly buď moc staré nebo moc tlusté ženské se smutnýma očima a strhaným výrazem.Lepší kousky byly k vidění až když jsme šli podél nábřeží.Ženské tady byly mladé,pevné a udělané na správných místech.Některé lezly ze svých výloh ven na ulici a bezostyšně oslovovaly kolemjdoucí chlapy.

Jedna taková bloncka s nádhernejma stehnama a prdelí si stoupla přímo přede mě,přejela mi rukou po rozkroku a docela slušnou angličtinou řekla:

,,Nazdar hochu,nechceš si tenhle večer pořádně užít?“

Zacukalo mi tam dole,ale neměl jsem prachů na zbyt a tahle vypadala docela draze.

,,Sorry krásko,ale nemám čas“

Zasmála se a řekla něco o tom,ať jdu domů za maminkou.Sral jsem na ní.Bylo mi čerstvě osmnáct let a pár holek už jsem měl.Na děvky bude čas až budu starej a prachatej.Aspoň doufám.


Do hotelu jsme dorazili docela pozdě.Bylo tam pár kamarádů,kteří se nám okamžitě přišli pochlubit se svým nákupem.Domluvili jsme se,že až se skočíme vysrat a osprchovat,zajdem za nima na pokoj a otestujeme nějakej ten model.Pete sebou donese i láhev kořalky.Prostě typická zparchantělá mládež moderní doby.


Seděl jsem u okna a nabíjel dýmku hashem.Byli jsme ve třetím patře a u stropu pokoje byly požární senzory reagující na kouř.Museli jsme si dávat sakra majzla.Vzal jsem fajfku,zapálil,potáhl a asi dvacet vteřin držel kouř v plicích.Pak jsem vyfoukl kouř z okna a podal dýkmu Peteovi.Byly jsme tam na to celkem čtyři:já,Pete,Jimmy a Chip.Ještě jeden chlápek ležel na posteli a čuměl,ale s tím se nikdo z nás nebavil a všichni na něj srali.Byl tam jenom proto,že jinde na něj pokoj nezbyl.

Takhle jsme tam v klídku dýmili a vysedávali,dokud hash nedošel.Pete tam potom narval trochu trávy,ale byl to docela hnus.Pak jsme skončili.Chip si zapálil cigáro a vzal do ruky flašku s meruňkou.

,,Ty vole,docela dobrej nářez.“

,,To si kuř,je to přece kvalita!“

,,Jo,ale ta tráva nebyla nic moc.“

Leželi jsme na posteli a čuměli na televizi.Ten frajer,co tam do té doby jen tak polehával,nám najednou začal vyprávět vtipy.Byly úplně debilní,ale jak už jsme měli pěkně v hlavě,smáli jsme se tomu jak kreténi.Pak jsem na chvíli usnul.Probudil mě až strašlivej ženskej křik.Vyletěl jsem z postele jako blázen a všichni na mě čuměli.Naštěstí to byla jen televize.


Další večer jsme se zase sešli na pokoji.Jimmy řekl,že dneska nabíjí on.Koupil si Jacka Horrora, jeden z nejtvrdších modelů.Můžu vám říct,že to byla síla.Potom jsme šli ještě ven a tam si zapálili. Na hotel ten večer přijela nějaká banda Turků.Bylo jich aspoň dvanáct a seděli u vchodu.Když jsme šli kolem nich,jeden na mě zakřičel,jestli bych mu nepřipálil.Byl jsem tak zdýmenej,že jsem to udělal.Pak jsme se raději všichni zdekovali,protože s Turkama člověk nikdy neví,co je může napadnout.


Ležel jsem na posteli a snažil se usnout.Řeknu vám,že ten Jack Horror se mnou dělal divy.Srdce mi bušilo jak o závod a když jsem zavřel oči,v hlavě mi hrály všechny barvy.Pak jsem dostal strašnou erekci.A když říkám strašnou,tak to doslova.Cítil jsem,jak mi v ptáku pumpuje krev,až sem měl pocit,že mi musí každou chvíli prasknout.Kdybych se teď udělal do nějaké holky,muselo by ji to odpálit až na měsíc.

Myslel jsem na všechny ty kundičky ve vedlejších pokojích a zoufale jsem toužil tu nějakou mít,aby ten nesnesitelnej tlak v péru povolil.Všimnul jsem si pár kousků,který by určitě stály za hřích. Nakonec sem při těch představách usnul.

Vzbudil mě až nějakej hlas.Zvedl jsem ospalou hlavu a zaposlouchal se.Byl to Pete ležící na vedlejší posteli.Jack Horror si na něm asi taky vybral svou daň,protože ze spaní volal maminku!V tu chvíli mě to strašně nasralo,protože byla noc a já chtěl v klidu chrnět.

,,Hej,Pete... “

,,Mami,ne,prosím,mami!!“

,,Pete,sklapni!“

,,Mami,pomoc,né!“

,,ZAVŘI UŽ KONEČNĚ TU HUBU!!!“

Pete zmlknul a já mohl v klidu spát až do rána.Když sem mu to potom u snídaně vykládal,museli jsme se tomu oba smát.Pak jsem zahlídl Jimmyho.Měl ještě oči podlité krví,smál se na nás a posunkama naznačoval,že si večer musíme jít zase zahulit.Kývl sem na něj,že s tím počítám.

Jo byl to moc hezkej výlet do Amsterdamu.


1 názor

PÁTER
12. 12. 2009
Dát tip
Slušný výlet ! *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru