Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mají zvířata duši?

22. 07. 2001
0
0
604
Autor
perfecty

Dlouho jsem přemýšlela do jeké kategirie tento článek, možná povídku, příběh, zařadit. Takže douám, že se nebudete moc zlobit když to zrovna pro tu vaši radost nebude.

Ano mají. Ne, že si to jenom myslím, ale já jsem o tom přesvědčena. Důkazem toho je naše šestiletá fenka černého pudla,která se jmenuje Rita. Naše černá Rita je světlým bodem naší rodiny. No, popravdě řečeno, je na tom mnohem lépe než já! Ochránci by se radovali z péče, kterou ji věnujeme. Někdy mám pocit, že má jen práva, nikoli však povinnosti. Posuďte sami. Já musím chodit do školy, Rita ne.Já musím pomáhat rodičům, Rita ne. Chodit do obchodu, umývat nádobí, chodit do kroužků a mnoho a mnoho dalších povinností, kterých je Rita ušetřena a jen nás pozoruje nejčastěji z polohy vleže a udiveně na nás kouká a určitě si myslí něco o tom, že lidé nejsou normální. I já mám z toho často pocit, že zvířata jsou normálnější než lidé. Ale teď zcela vážně. Vždy jsem měla ke zvířátkům vřelý vztah a už jako tříletá holčička jsem velmi často por


. . .

Piži
23. 07. 2001
Dát tip
Chybička se vloudila. :-) No jsem zvědav na dokončení.

perfecty
23. 07. 2001
Dát tip
no to se stává, zkuste si ještě přečíst tu dokončenou verzi

Sluníčko2
22. 07. 2001
Dát tip
asi jsi to nedokončila, jinak nevím, co si o tom myslet......

Wopi
22. 07. 2001
Dát tip
No co, i hudebníci mají své nedokončené symfonie... :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru