Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Mají zvířata duši? 2

23. 07. 2001
0
0
633
Autor
perfecty

Včera při vkládání příběhu se mi nevložil celý, tak doufám, že teď se to už konečně povede.

Ano mají. Ne, že si to jenom myslím, ale já jsem o tom přesvědčena. Důkazem toho je naše šestiletá fenka černého pudla,která se jmenuje Rita. Naše černá Rita je světlým bodem naší rodiny. No, popravdě řečeno, je na tom mnohem lépe než já! Ochránci by se radovali z péče, kterou ji věnujeme. Někdy mám pocit, že má jen práva, nikoli však povinnosti. Posuďte sami. Já musím chodit do školy, Rita ne.Já musím pomáhat rodičům, Rita ne. Chodit do obchodu, umývat nádobí, chodit do kroužků a mnoho a mnoho dalších povinností, kterých je Rita ušetřena a jen nás pozoruje nejčastěji z polohy vleže a udiveně na nás kouká a určitě si myslí něco o tom, že lidé nejsou normální. I já mám z toho často pocit, že zvířata jsou normálnější než lidé. Ale teď zcela vážně. Vždy jsem měla ke zvířátkům vřel
papouch
24. 07. 2001
Dát tip
Ano, zvířata mají duši! Alespoň moje kolie Ampér. Má ji na zahradě zavěšenou na stromě a když je vzteklá, tak na ni skáče a hryže do ní. Tuhle byla vzteklá tak, že ji prokousla a natlakovaný vzduch jí fouknul do tlamy. Byla z toho pak vyděšená tak, že celé odpoledne nevylezla z kůlny. :-)) A přeju, aby napotřetí se to vyjelo celý... :-))

Krel
24. 07. 2001
Dát tip
taky ... a duši mají, to je jasný... někdy bych chtěl bejt taky pejsek:-)

Astalavista
23. 07. 2001
Dát tip
A zase ne...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru