Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

v zrnku písku vidět svět

15. 10. 2008
1
4
539
Autor
wirgil
Vzrnku písku vidět svět a smát se na něj stále, vždyť svět je přeci krásná věc,tak pojdme jdeme dále! Zrnko písku na poušti,jak země ve vesmíru,mravenci jej unáší,tak kde berou tu sílu?
Koukat na na svět mezi prsty to se přeci nesluší,tak koukni na něj celím zrakem a chytne te to za duši!
I to zrnko písku můze být plné krás,však musíš vědet kam se dívat a půjde se ti snáz! Zastavme se na chviličku,posadme se v trávě a koukněme jak ptáci letí,den probouzí se právě. Květy kvítí v kapkách rosy pohladí nás když jsme bosy,ejhle támhle zobou kosi.
Snad chápete co tím chci říct,jen uzijme si život víc! Doušky plnými jak ze studánky,nalévej nám plné džbánky! Nebe vrátí vodu zpět,mezi tím včelky dají med.
Nejvzácnější drahokam je náš svět to není klam,zvlášt když jím člověk nejde sám!.
Mr.SUP:-)

4 názory

I když má text nedostatky,zaujal mne obsahově,TIP

MazLenka
16. 10. 2008
Dát tip
To je asi z překadače, nám do firmy přišel takto upravený text od Turků: Drahoušek Pane Dáma , Having been jeden důvěryhodný a dostatečný brána ucha vyrobce do Krocan do 15 dlouhá doba , my mít líbit se až k předložit my sami ačkoliv Bektas Brána Ruka. a až k informovat tebe kolem náš bitva of plod. My činit obchod do Egypt , Alžír , Řecko , Bulharsko , Rumunsko UK Ukraina , Rus Federace , Georgijec. více specifičně. -li tebe přát si až k mít dále informovat , tebe moci rovněž být na návštěvě

Miroslawek
16. 10. 2008
Dát tip
ani grafickým nerozčleněním se nedostatky v rytmu zastřít nedají... ale to je ten nejmenší problém textu ;o)

Norsko
15. 10. 2008
Dát tip
v zrnku písku vidět svět

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru