Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

slova

02. 08. 2001
6
0
1659
Autor
olivierek

Na louce větrem hnaná stébla trav
a kvítky v nich -
Slova omamná a vonná.

 

Do nedohledna rozvinutý čas
a ticho knih -
Slova ponurá a němá.

 

Po listu papíru rozvlněný had
jenž si není jist -
Slova škrcená a plachá.

 

V černé chvíli náhlá výzva v zápas
a hvězdný svit
Slova napjatá a těžká.


Čolito
29. 04. 2002
Dát tip
SLova jsou různá....záleží.....na nás....jak se budou vytvářet....

ARC
16. 01. 2002
Dát tip
je to Magie, Hynku... vyjdi už z té Vílí říše....vím, o čem mluvím...

Mámalibor
03. 08. 2001
Dát tip
olivišku, konečně jsem tě lapla, tak jak ty jsi mne tenkrát přivolával od teho splavu, copak jsi už zapoměl, konečně mi nikdo nezakáže si s tebou psát a dal jsi mi tenkrát tu atresu - do PC , v noci jsem ,zrovna dnes vzpomínala a nevzpoměla si, myslela jsem, že už tady nebydlíš? OVEČKO , pamatuješ ?:-)*

Pája
02. 08. 2001
Dát tip
*

Mámalibor
02. 08. 2001
Dát tip
ZAPAL ČERVENOU SVÍČKU A ČTI ! toto je srdce někoho jiného, člověka, kterého bude Prosebník Milovat a Toužit po něm Představuji si ho před Sebou Láska , kterou k němu Chovám roste tímto plamenem, Hoří jako toto světlo a Jsem stále k němu Přitahována.Velká je Láska, kterou v Sobě k němu chovám Jeden je přitahován k druhému.Taková je jejich láska, že všichni vnímají jejich vzájemnou přitažlivost.Tato svíce hoří a přitahuje je stále blíž k sobě mocné je přesvědčení, myšlenka trvá dny jsou dlouhé, noci plné přání to je být Jeden,spolu neboť nenajdou klid, dokud nebudou vedle svých tužeb-sloužit,žít- -nezemřít Nemůžu odolat bez jeho přitažlivosti, na odpor už Nemyslím Přeji si aspoň v myšlenkách plout s ním po proudu k němu na konec cesty tam kde slunce vstává bude Moje láska se Mnou tam kde slunce zapadá, tam bude ON na pokračování Nemám právo, a Bojím se žádat o souhlas Je o velký člověk Já moc Maličká a nevhod Narozená jsou tam moc silná slova kdyby se splnila,to bych kvůli němu nechtěla vím, že On taky ne !:-)))

Krel
02. 08. 2001
Dát tip
!*

olivierek
02. 08. 2001
Dát tip
Mámalibor - to je úžasný - lapám po dechu a nevím co si myslet - nevím co napsat - Nevim kdo je ON - u Tebe sem nikdy nevěděl - Kdo jsi? Raději bych se Ti vyhnul ale je v Tobě něco podivného - To mě přitahuje. Trochu mě to přitahuje ne moc. Proč jsi taková? Směješ se a mrazíš. Miluješ? Nenávidíš? Jsou ty emoce, které svěřuješ svým slovům skutečné a nebo jsi herečka? Nic o tobě nevím a to mi vadí. Trochu mě to vadí ne moc. Může si být Tebou vůbec někdo jistý? Dovolíš mu to? Vábí mě Královny - bohužel stává se někdy, že se k jejich vůli v nejistotách utápím. A proto radši trochu, ne moc! Děkuji Ti Mámalibor za příspěvek je impozantní :-).

Gastarbajtr
02. 08. 2001
Dát tip
jako když se stébla na poli vlní........*!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru