Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úklid

11. 12. 2008
1
5
804
Autor
Berzeger
UPOZORNĚNÍ: V díle se vyskytují místy vulgární či erotická slova, neskrývaný kanibalismus a nekrofilní hrátky!

    „No a co s ní uděláme teď?“ zeptal jsem se nervózně, když jsem viděl (a hlavně cítil) týden staré tělo Vojtovy bývalé. Neudržel nervy na uzdě, když mu dala kopačky, tak ji jednoduše zabil a schoval v kůlně. A já blbec mu samozřejmě s úklidem pomáhal.
    Vojta se začal smát, načež chraplavým hlasem odpověděl: „Teď ji sežereme a znásilníme, po tom týdnu se bude nádherně rozplývat na jazyku a na žaludu.“
    Obdivoval jsem Vojtův i v těch nejvypjatějších situacích neutuchající smysl pro humor. Smích mě ale přešel, když začal mrtvole ohlodávat prsty a pomalu si rozepínat poklopec.
    „Nepřidáš se? Je fakt skvělá!“ pobízel mě netrpělivě Vojta, zatímco já hledal kapesník na utření trocha žaludečních šťáv, které mi při pohledu na kámoše „hrajícího“ si s mrtvým tělem nedopatřením vlétly do pusy.
    Po chvilce ožužlávání zápěstí mrtvoly (prsty už Vojta stačil ohlodat až na kost) si můj kamarád sundal kalhoty a bez jakýchkoliv servítek ho do ležícího těla nacpal až po kořen.
    „To… myslíš vážně?“ řekl jsem možná víc nervózně, než jsem měl.
    „Prosím tě, čeho se bojíš? Že otěhotní, nebo co?“
    Chtěl jsem cosi odpovědět, ale pak jsem se na to vykašlal. Beztak by mě slastí hýkající Vojta ani neslyšel, natož vnímal. Po chvilce mohutně vydechl a povolil všechny svaly, takže celou svou vahou dopadl na polorozpadlé tělo, jenž ovšem po týdnu samotky nebylo na devadesát kilo živé váhy stavěné. Naštěstí jen popraskalo pár kostí a vyteklo něco hnisu.
    „Boží!“ zahýkal Vojta. „A ty si teď taky trochu užiješ!“
    Než jsem stačil cokoliv namítnout, dostal jsem pěstí, až jsem úlekem slétl na zem. Nemyslete si, že jsem nějaký usmrkaný třasořitka, proti Vojtovým dvaceti rokům zkušeností z boxu se však nedá nic říct. Ležel jsem na zemi a pokoušely se o mě mrákoty, náhle mě někdo popadl za vlasy (dle skutečnosti, že v místnosti jsem byl s Vojtou sám, soudím, že to nemohl být nikdo jiný než on) a se slovy „máš rád orálek?“ dotáhl až k mrtvole. Pak už si pamatuji, jak jsem se několikrát po sobě pozvracel a následně se svýma zvratkama dusil. Pro srovnání, vykopejte na hřbitově čerstvou mrtvolu, nechte ji znásilnit kamarádem a pak ho poproste, ať vám zaboří hlavu do rozpadajícího se vlhkého klína. Přesně to, až na fakt, že jsme tělo nemuseli shánět na hřbitově, jsem totiž zažil já.
    Po pár vteřinách jsem upadl do mdlob. Mám pocit, že jsem se chvílemi probíral s halucinacemi, neboť jednu chvíli jsem neslyšel nic než šíleně hlasité mlaskání a křupání. Později jsem začal cítit neuvěřitelnou bolest v nohách a pak pravidelné rány do mého již tak potlučeného těla. Nakonec mi připadalo, jako bych slyšel zvuk násilím přelomené dřevěné desky a hulákání nikoliv nepočetné skupinky lidí.
    Probral jsem se ve sterilně bílém pokoji. V nemocničním pokoji. Chtěl jsem vstát, abych zjistil něco více o mé situaci, bohužel jsem po pár marných pokusech zjistil, že vůbec nemám jak vstát. Nyní mi došlo, co to bylo za mlaskavé zvuky. Ten bastard! Snažil jsem se uklidnit a přemýšlet, co dalšího se mi v bezvědomí zdálo. Praskot dřeva a hlasy jsou jasné, to musel být policejní zátah. Teď by mě akorát zajímalo, co měly znamenat ty rány, jež jsem s železnou pravidelností pociťoval. Ale úplně nejraději – ačkoliv přiznávám, že odpověď možná ani nechci znát - bych věděl, proč mě ksakru tak strašně bolí prdel…

5 názorů

domin.go
19. 12. 2008
Dát tip
Bože můj, jen ne další Měrka :(

Berzeger
13. 12. 2008
Dát tip
Diky, jsem rad za kazdou konstruktivni kritiku. Ale k veci - preci jen je to ma prvotina, kterou jsem zacal psat spise jako terapii nez jako neco, co bych nutne chtel sdelovat svetu. Ale kdyz jsem to pak po sobe precetl, rikal jsem si, ze ono to neni uplne nejhorsi... Urcite napisu dalsi veci, jeste jednou dekuju za kritiku.

DaNdÝ
13. 12. 2008
Dát tip
Tučný text nejlépe do prologu hele. No myslím, že by si nikdo nedovolil nazývat mě odpůrcem násilných scén, natož pak nekrofilie, ale přec jen sem neměl u této četby uplně vyrovnaný pocit. Nevím jak bych to přesně nazval možná nedotaženost. Ta samotná začáteční scénka s ožítáním prstů coby ne, implikovalo to ve mně pocit takovýho trochu vobrácenýho Romera ale jako neřek bych že to násilí bylo přímo samoúčelný, to nemám rád, alle nepřišlo mi to ani vyloženě dost vtipný, aby se to dalo brát jako lehce morbidní komická scénka, a rozhodně ani nějako psychologickodramatickohororový aby to vyvolávalo nějaký to napětí ala třebas Saw. Ale tvoje fantazie a odvaha mě zaujala, sem zvědavej na nějaký příští dílko

Berzeger
11. 12. 2008
Dát tip
Dobry, uz jsem to nasel :)

Berzeger
11. 12. 2008
Dát tip
Krucis, ten tucny text ma byt uplne na zacatku, jde to nejak jeste upravit?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru