Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Chladnost citů

23. 12. 2008
1
1
490
Autor
goldene
Cítím se tak chladná. Je mi zima, mrznou mi nohy, ruce a city. Kladu si otázku, jestli ho stále miluju. Co vlastně potřebujeme? Co chceme? Získala jsem si celé jeho srdce,každý prostor jeho těla a najednou mám lítostný pocit, že mé city vybledly. Utekly a hledají začátky jinde. Jeden moudrý muž praví: "Sex slouží člověku pro útěchu,když v sobě nemá dost lásky..." Je pravda, že pokud člověk dostane to co chce, rychle si hledá nový cíl? Žijeme pro to, abychom hledali, nebo abychom milovali? Začneme přítele postrádat, jakmile ho ztratíme? 
Pamatuje te si ty neprospalé noci, kdy vám společnost dělala jen tma, hvězdy, měsíc a myšlenky na milovanou osobu. Kdy v každém slovu, v každém textu vidíte milostnou báseň, kdy svět přestal být černým, kdy se uprostřed náměstí plných lidí cítíte samy není-li vaše láska s vámi. Na vztazích mě fascinují smělé začátky. Začátky intenzivních citů. Tyhle chvíle, tolik bych si je přála zvěčnit... 

1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru