Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ideální muž

31. 12. 2008
1
1
1313
Autor
Mangrah

Není to nic moc, vlastně to ani nemá být nic moc:)

Říkají o mně, že neumím kontrolovat srdce rozumem. Dokonce i astroložka se na mě dívala se soucitem, zhotovujíc mi mřížku mého osudu, v lásce jsem neměl mnoho štěstí. Ale miluji přece tak silně. Svou lásku rozmazluji jako nic jiného, dárky jsou na denním pořádku, dokonce zastávám i všechny domácí práce a odměnou nežádám nic, než náklonost své vyvolené. Vařím speciality šéfkuchaře, vybírám jí ty nejlepší kousky masa, na dobrou noc čtu pohádky, ona mě odmění jen pohledem svých velkých očí.

Od kamaráda psychologa jsem se dozvěděl, že prý nejsem normální, i nakupovat ji totiž beru s sebou, to aby si vybrala povlečení, které nejvíce lahodí jejímu oku i přesto, že pro tento druh obchodů je vstup pro psy zakázán. A milý kamarád na mě za mými zády posílá zřízence blázince, prý nějaká záměna sexuálního objektu, nebo co a já jsem jenom nešťastně zamilován...

1 názor

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru