Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Náš pejsek Pérák

04. 01. 2009
1
6
868
Autor
Berzeger

Když jsme byli se sestrou menší, koupili nám rodiče štěňátko zlatého retrívra. Zoofilně pedofilní strýc si ho často půjčoval na víkendy domů a tam mu na videu pouštěl pejsky kopulující s jinými pejsky, ale i s lidmi. Naše štěňátko to samozřejmě velmi vzrušovalo, a tak, nemajíc po tlapce žádnou fenu, začalo ojíždět vše živé i neživé. Rozhodnutí bylo jasné. Pojmenujeme ho Pérák.

            Retardovaně dementní sestra se se značným zděšením v obličeji raději ujišťovala, zdali nemůže s Pérákem otěhotnět. Jsouc ujištěna, že nikoliv, zavřela se s ním v pokoji, kde nastal takový rámus, až se i okna zapařila. Doma jsme si postupem času tak nějak zvykli, že když není sestra doma, Pérák se nudí a snaží se osedlat alespoň naše nohy.

            Jednoho dne k nám přišel na návštěvu sklerotický a poloslepý dědeček. Za svého mládí dědečka znali v každém bordelu, přezdívali mu Kurevský postrach. Nicméně jak se léta nasčítala, pamatoval si už z mileneckého aktu jen to, že se při něm dávají peníze. Pokaždé když přišel mi dal proto pusu na čelo, pohladil mě po zadečku, vtiskl mi spiklenecky do ruky padesátikorunu a se smíchem řekl: „Tak zase příště, zlato!“ Měl jsem ho rád.

            Když však viděl Péráka, okamžitě si rozpomněl na svá mladistvá léta, očka mu zasvítila a ihned se nebohého psa vrhl. Pérák se bránil seč mohl, leč proti nadrženému dědečkovi byla veškerá obrana marná. Po dokonání koitu vytáhl děda z peněženky tisícovku, hodil ji na zem před zuboženého Péráka a řekl: „Vy jste tu nová, že? A přitom tak skvělá!“ načež se spokojeným úsměvem na tváři vyrazil pryč.

            Potom se ale začaly dít doslova divy. Pérák otěhotněl a za pár dnů porodil své vlastní malé kopie. Ihned se k nám nakvartýroval strýc a řka, že by se s nimi domů nevešel, začal zařazovat do polic videokazety s podezřelými nápisy lihovým fixem „prázdné“ a „Chorvatsko.“ Pak už to šlo ráz na ráz. Pejskové si ani nestačili vydechnout a sotva je sestra propustila ze svého pokoje, čapnul je strýc a posadil před televizi.

            Po několika dnech přišel opět na návštěvu dědeček. Opět mě pohladil po zadečku, políbil na čelo, ale peníze mi nedal žádné s omluvou, že minule nechal u jedné děvky líťo, a tak mu už nezbylo na mě. Jakmile přišel do pokoje a viděl celou tlupu psů, ukápla mu z úst slina, po noze stekla kapka spermatu, zašustilo mu v kapsách, krátkozrakým pohledem přeměřil všechny psíky a už se vrhl na prvního.

            Pérák zestárl a jelikož už nestačil sestřině tempu a i dědeček se nechal slyšet, že rád mladé maso, postupně zchřadl a nakonec zemřel. Dědečka jsme pak spoutali a prodali vědě, neboť se ukázalo, že jeho sperma má zázračný vliv na psy. Přemnožené Péráky jsme pozabíjeli, stáhli z kůže a maso prodali školním jídelnám. Pokud jste, milé děti, zaznamenali ve vaší jídelně výraznou změnu masa, pravděpodobně jste snědli jednoho z Pérakových potomků.

            Zazvonil zvonec a pohádky byl konec!


6 názorů

m11
01. 06. 2009
Dát tip
paráááádní.......žádná posraná lyrika ale tvrdě na věc

Berzeger
06. 01. 2009
Dát tip
Diky za konstruktivni kritiku, cenim si toho!

DaNdÝ
06. 01. 2009
Dát tip
Ač nějakýmu tomu srovnávání neholduju, s tím Měrkou je to věru pravda, prostuduj si ho trochu esli si to eště neučinil, určitě se u něj budeš bavit. Toohle mi i přišlo asi lepčí,j akože zábavnější ale vpravdě že mi tam chyběla i jakási myšlenka toho jednoduchýho amorála z minulýho díla, tady je to jen taková asi třebas rodiná perverze ale nijak jakoby hlubčí. Líbila se mi postava toho dědečka, páč ta aspoň měla nějakej kousek originality, takových dyby tam bylo víc bylo by to silnější a třebas i zábavnější

Winter
05. 01. 2009
Dát tip
Ach jo, Měrka je alespoň vtipný, má chuť se poprat se světem, ta perverzita je tam jako jeho znázornění. Zde zbývá jen samoúčelná nuda.

Tragicus
05. 01. 2009
Dát tip
Mám chuť napsat opět jen nuda, možná s přídavným jménem "předvídatelná", ale jelikož jsem četl tvou poznámku pod minulým dílem, odpustím si to. Tvá tvorba je vlastně jen onanie nad tím, že to dokážeš napsat, na jakousi studii/popis (u minulé povídky) disociální poruchy to mělo hodně daleko, protože všechny popsané myšlenky hrdiny byly prostě lineární - jen posouvaly děj. A tady není ani jedna myšlenka, takže je to také jen tebou zmíněný paskvil, jestli úchylný - ponechám na každém. A jo, je to nuda.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru