Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

koule speciál

07. 02. 2009
1
23
1560
Autor
řádek

 

Je mi ctí tímto poděkovat odvážné autorce Ferry, která se jako jediná zúčastnila koule speciál.

Vzhledem k jediné účastnici nepovažuji za logicky správné vyhlašovat vítěze :)

Povídku Nejpodivuhodnější den si můžete přečíst >>> ZDE <<<


23 názorů

Ferry
09. 02. 2009
Dát tip
I Baníkovce :)

jejdavilda
09. 02. 2009
Dát tip
Ferry-jak všechny?

jejdavilda
09. 02. 2009
Dát tip
To ostatní se zadržet nepodařilo?

zadržuji slzy... vrať se brzy :o)

Ferry
09. 02. 2009
Dát tip
Broučánkové, nechte už toho debatování, neb život, natož jeho půvabné stránky jako jsou řádkovy hrátky v KOULI, není žádný boj a profláknuté slovo vítěz zahřeje jen na chvililinku a fakt jen toho, kdo pokoří aspoň dvacítku dalších ctižádostivých i hravých pilovníčků slova.... No tak deset, no. Já nechcu zde vítězem býti s příběhem z Krumlova, hodlám s vámi rum do dna píti - jsem prostě taková. Navíc to teď musím na Písmáku na pár týdnů zabalit a chci se těšit zpátky jako ten poutník znavený u vašich dveří schoulený. Čau čau a spěte vleže !!! Ferry, co vás všechny miluje !!

jejdavilda
09. 02. 2009
Dát tip
Jasně , že je vítěz, kdo chtěl, mohl se přihlásit

řádek
08. 02. 2009
Dát tip
teta josef: jen tak pro inspiraci - můžeš mi sem dát nějaký úryvek z knihy, který by tě, jak ty říkáš, nenudil? :)

moorgaan
08. 02. 2009
Dát tip
Ferry urcite oceni, ze nema cenu soutezit sama se sebou.. řádek to říká dobře- soutez ma smysl pouze tehdy, pokud je vetsi ucast... tema bylo krasne, ale zdalo se mne, ze mozna tim,ze bylo vypsano na delsi dobu- to mozna nekdo nestihl vstrebat a tak se nezucastnil..jakmile se zacne k.o.u.l.e prekryvat s vice tematy, prestane mit ten efekt-"jit do toho ted hned".. mozna to chtelo tu "specialku" vickrat propagovat v dilne, arene, na hlavni strane..neda se nic delat- je toho tady hodne a kdyz neco nebrnkne do nosu, tak se tim nikdo nezabyva..

řádek
08. 02. 2009
Dát tip
Ferry: vážně si považuji Tvé účasti :) avox: to je možný :) Nojo, no, co naděláš. Taky to někdy popletu. Ale já si zas nemyslím, že u koulí speciál je důležitý, aby byla velká účast. Obvykle jsou o dost těžší a mně potěší každej účastník, byť je jen jeden. Teta Josef: umět se poprat se ctí s těžkým tématem - v tom je ten vtip. Každé téma může být záživné, ale je na autorovi, jestli to v tom dokáže najít. Ale to je právě to, mně se líbí, když autor přijde s invencí, s nápadem, jak vytáhnout něco zajímavého z něčeho, co na první pohled zajímavé vůbec není. Dát téma s pointou je o ničem :)

Ferry
07. 02. 2009
Dát tip
Dík, řádku, ale pověz už, odkud bylo to zadáníííííííííííííííííííííí !!!

Ferry
07. 02. 2009
Dát tip
Dík, že jsem se mohla zúčastnit, což sveřepě činím, co je koule koulí, pokud jsem napojena na naše lajničky. Já jsem středopolař, nějaké vítězství by mě přivedlo do rozpaků nanejvýš (hezké a skromné prohlášení průměrné snaživky, ne?) LOVE LOVE a haf haf!!!

avox
07. 02. 2009
Dát tip
víš, řádečku, trošku za to můžeš... měla jsem rozepsané dílko o "čtvrtém" hrdinovi, po tvém upřesnění pravidel jsem je odložila... no, moje chyba... Ferry to napsala pěkně, je jediná, tak je stejně první! :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru