Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Drby z Písmáka 06

09. 02. 2009
5
7
1069
Autor
Bulvár
Pozorovatel bez vedení

"Nový časopis Bezvedení bude, jakože jsem student famu," vyvrátil fámu, že nebude, Lukáš pozorovatel naší redakci."

Do třech let bych se s časopisem Bezvedení chtěl dostat na úroveň takových periodik, jako je Life, Time či Žena a život. Myslím, že při dobré koncepci časopisu to půjde. Vždyť si vezměte například známý americký časopis Unwired. Oni začínali doopravdy na koleni, když vyšlo jejich první číslo, neměla redakce ani připojení k internetu! Stejně tak, jako to dokázali oni, dokážu to já. Ba co víc, chci se pokusit o zápis do Guinessovy knihy rekordů, protože náš časopis bude nejen bez vedení, ale i bez redakce. Samozřejmě, že jistá forma vedení je potřebná, proto plánuji zavést systém jakýchsi koordinátorů - pohůnků. Ze všeho nejdůležitější jsou ale programátoři. Od těch začnu!"


Norsko je tělocvikář

Že internet poskytuje anonymitu je známá věc. Této skutečnosti chtěl využít i R. N. z Kyjova přezdívaný Norsko. Na svých stránkách sice prohlašuje, že je učitel "M a Z, gym", ale v písmáckých kruzích se proslíchá, že je učitel tělocviku (viz: http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=310540) což Norsko veřejně popírá.
Redakce Bulváru zjistila, že Norsko ve skutečnosti žádný učitel tělocviku není, avšak zákulisními tahy tuto fámu promyšleně podporuje. Zároveň se tuto skutečnost snaží skrýt před svými uměleckými kolegy deklamacemi o porušení vnitřní integrity.
Po pornoaféře mladé angličtinářky ve Znojmě, na povrch vyplavávají i jiné aféry podobného rázu na Kyjovsku, kam se údajně ona mladá učitelka urychleně přestěhovala. Místo původní anglické konverzace ovšem přešla na "M a Z, gym", tedy předměty, které jsou blízké údajně i Norsku.
Je tedy možné, že neveřejné šíření zprávy, že Norsko je tělocvikář, vypustil sám Norsko, aby veřejnost nehledala spojení mezi Norskem a mladou angličtinářkou. Možná ze strachu, aby se nesvezl na nechutné mediální kampani.

Pišta_Hufnágl má potíže se SÚKLem

Mladý nuselský veterinář má potíže se Státním ústavem pro kontrolu léčiv. Bulváru se podařilo získat část dokumentu, ze kterého je zřejmé, že Pišta Hufnágl falšuje recepty. Odborník na farmaka Dr. Vševím nám potvrdil, že se jednalo o speciální psychofarmaka, která potlačují tzv Vlčí gen. Ten je přítomen v lidské DNA v případě mimodruhového křížení, jako byl pozorován například u vlkodlaků.
Dr. Vševím ale nechtěl otevřeně spekulovat o tom, jakou roli hrál Pištův vlk Yorick-Čenda při početí Hufnáglovy dcery Buničky. Doufejme, že zlé klevety se nenaplní a po Praze nebude v budoucnu běhat novodobá doktorka Jekyll-Hydeová Hufnáglová.





7 názorů

Bulvár
10. 02. 2009
Dát tip
Bulvár se věnuje i jen propírání lidských osudů. Z mnohých si mohou naši čtenáři vzít příklad. Negativní i pozitivní

Ferry
10. 02. 2009
Dát tip
Po dychtivém přečtení - t*

papouch
09. 02. 2009
Dát tip
:-))

pozorovatel
09. 02. 2009
Dát tip
co je to za bulvár, když podává skutečné informace?!

Zbora
09. 02. 2009
Dát tip
Já se jen divím, že Vás to v redakci s tím Norskem ještě pořád baví. Přitom nejméně polovina písmáků už dávno ví, že Norsko není tělocvikář, ba ani primárně nepracuje ve školství, jen jako katolický kněz dvakrát týdně objíždí základní školy, kde s dětmi spořádaně rozmlouvá o Kristu.

Petrusha
09. 02. 2009
Dát tip
a aspoň na hlave bez keď už ...

dadíková
09. 02. 2009
Dát tip
a fotky a videa nemáš?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru