Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Za čtvrt hodiny

18. 02. 2009
3
14
1429
Autor
houby_nasla

 

Právě uvařená,

ještě blízko k varu, prskavkuje, sálá,

pára obeznamuje:

tady něco voní

 

v minutách nato

horko polevuje,

přísady louhují, chutě zvláčňují

 

…….zatímco v břiše škroukání

tak akorát na ni

 


14 názorů

Háber
08. 03. 2009
Dát tip
aaaaa som hladný:)))*

houby_nasla
25. 02. 2009
Dát tip
ahoojj neroušku, ..za škr. si vlastně úplně nestojím, asi by tady spíš fakt sedlo kručení, a škr. spíše někde, jak už si zažívací trakt trochu víc lebedí:) páá a dík

neroušek
25. 02. 2009
Dát tip
PS. škroukání je pěkné slůvko.****

neroušek
25. 02. 2009
Dát tip
Neroušek mává Houbičce.****

houby_nasla
19. 02. 2009
Dát tip
kamufláš kručení, aby to bylo jako uplně s tajemstvím :)

jejdavilda
18. 02. 2009
Dát tip
vagan, si dej stetoskop jedním koncem do uší a druhý si přilož k hlavě ( své), a hned poznáš škroukání

houby_nasla
18. 02. 2009
Dát tip
rozumím, děkuji :)

jejdavilda
18. 02. 2009
Dát tip
rozumím, tipuji*

houby_nasla
18. 02. 2009
Dát tip
tak dobře, polívka nespálíš se, a navíc trochu uleželá chutná lépe :)

jejdavilda
18. 02. 2009
Dát tip
tak dešifruj

houby_nasla
18. 02. 2009
Dát tip
tak snad ne poblivka :)

jejdavilda
18. 02. 2009
Dát tip
ale co to jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru