Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konkurz

15. 03. 2009
0
0
403
Autor
D.TRPKOVA
KONKURS


Carol jde k Ell. Caroll se zeptá povrchně: ,,Jak vypadám?Jsem krásná viď?'' Ell na to odpoví: ,,Vypadáš jako kdyby si vylezla z kontejneru! A kam vůbec jdeš?Že si se alespoň snažila se nějak normálně obléknout.'' Carol odpoví: ,,Jdu na ten konkurs. Dnes se ze mě stane filmová hvězda.'' Ell podrážděně řekne: ,,Ale Carol, tam jde i Daylle a vypadá to, že si myslí, že ten konkurs vyhraje.'' Carol se ihned rozeběhne za Daylle.
Carol na ní křičí: ,,Jak to, že jdeš na ten konkurs?Tam jdu snad já.Jako stačí, že tam jde i Ell. Sice Ell nejni žádná konkurence.Zato ty ano!Takže ti nařizuji aby si tam nešla!''  Daylle na to namyšleně odpoví: ,,Ty mi nemáš co nakazovat abych někam šla a nešla. A vím, že jsem velká konkurence.Ale neboj já tam nejdu proto abych byla hvězdou šoubyznysu, ale chci dostat těch 500 000 kč.'' Carol odešla do kuchyně.
V kuchyni byli všechny holky. Daylle řekla: ,,Tak jedeme?''
Všechny holky nasedli do jednoho auta a jely.
Byli na konkursu.První šla Carol.Carol řekla: ,,Holky teď koukejte.Jdu já, a vyhraju ten konkurs.Koukejte se na budoucí hvězdu.Carol přistoupila k režisérovy a řekla, že může začít.Carol si svou roly nepamatovala a neuměla ani text.Říkala blbosti a režisér na to řekl:  ,,Ne tu roly nemáte.Jo počkejte, jestli to nechápete řekneme vám to takhle. Možná vám zavoláme.'' Carol odešla s nadšením.Druhá šla Daylle.Daylle text uměla ale říkala ho moc inteligentně.To se režisérovy také moc nelíbilo a tak řekl: ,,Tu roly nemáte.A víte proč?Protože mi chceme milou servírku a né buldozera.Nashle.'' Daylle byla tak rozčílená, že třískla tak dveřmi, že se pomalu vyvrátily.Nakonec šla Ell.Ell to uměla výborně a tak tu roly dostala.Byla tak šťastná a tak skákala až do stropu.
Po dvouch měsící točení toho filmu, se konala velká párty a Ell na ní mohla vzít dvě své kamarádky.Párty se všem líbila, protože Carol se tam cítila výborně, byla totiž obklopována samímy krásnými herci.Daylle si tam našla kamaráda který byl moc chytrý a tak si rozuměly.a všichni byli rádi, že nemusí ject k babičce.


KONEC

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru