Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

10

29. 03. 2009
0
0
282
Autor
Vincenzo

tohle je zvláštní, sám nevím co si o tom myslet...

10

 

Bojíš se? Neboj, já ti neublížím.

Máš strach? A proč, vždyť ti nic nehrozí.

Proč jsi tu? Protože realita se ztrácí ve fantazii.

Jsem realitní makléř a skoupil jsem tvou realitu,

takže celá teď patří mně.

Vlastně i ty mi patříš.Můžu ti přehrát všechny různé

reality. Teď co je pro tebe reálné? Reálné i nereálné se ztrácí a splývá. Chceš létat? Tak leť! Chceš vidět svět očima někoho jiného? Tak si je puč.

A dívej se, jak to vidí všichni kolem tebe. Vidíš to černě?

Není nic snadnějšího, než si koupit bílou barvu a přetřít si svět na bílo. Nebo si ji nekupuj, vždyť je to tvůj svět a ty nemusíš za nic platit. A víš co, prostě se nedívej vůbec. Najdi si jiný smysl. Koukat se, je nuda. Zavři oči nebo je zahoď a zkus si vymýšlet. Představuj si a sni. Máš hlad? Neboj, neumřeš. Smrt v tvém světě? Kde by se tu vzala… No a na kamarády nečekej – ty tu nemáš.Tento svět je tvůj.Nebaví tě žít? Tak uteč. Zkus se třeba vzbudit. Nespíš? Tak usni. Nejde to? Tak hledej, třeba najdeš co hledáš nebo nenajdeš.Všechno je možné. Nasedni na dobrou náladu a nech se unášet vzrušujícím pocitem. Provede tě celým světem. Kamarádi si tě najdou sami.. Proč jsem tě strašil?

Nevím, asi se nudím. nemusíš mi věřit – jsi ve svém světě a možné je vše. Já se budu jenom koukat. Chceš kamarády? Tak si je najdi. Postav si je nebo nakresli. Nebo si je vybreč. Dělej si, co chceš. Kam pryč? Zpátky do reality?Ty jsi v realitě. Pravdu? Já ti povím pravdu. PRAVDA JE LEŽ. nelíbí? TAK LEŽ JE PRAVDA. Nechápeš to?Já taky ne, ale užívám si. každý okamžik si užívám! A užívat budu. Teď jsem ti řekl vše potřebné a tak se ztratím. Hodně štěstí.


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru