Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hledám pár lidí z Prahy

11. 04. 2009
3
64
2976
Autor
olaf.vii
Zdravím. Hledám pár lidí z Prahy, nejlépe studentů, na pravidelné každotýdenní literární srazy. Nás je všeho všudy deset (řikáme si Psavci literární a jsme účastníci bývalého literárního kurzu FHS při UK pod vedením ctihodného pana Vodňanského) a hledáme ještě tak dalších deset lidí co mají zájem psát, nebojí se kritického šťulcu a mají zájem o věcné diskuze na téma literatura (a možná i něco navíc, ale to povím jen vážným zájemcům). Krom toho taky musí mít rádi pivo a družnou zábavu :_). Kdo by měl zájem, může napsat sem nebo mi poslat zprávu. Díky, Petr.

64 názorů

olaf.vii
26. 04. 2009
Dát tip
Pištovi: Díky, ale já hledám jen pár lidí na spolupráci, ne celej písmák.

pozorovatel
23. 04. 2009
Dát tip
olafe, jestli s tou organizací máte problém, tak se klidně přiřaďte a máte to lehčí i vy ostatní, pokud máte zájem něco dělat v rámci kultury, tak je tu několik možností http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=318617

To mě dřív probodnou vařenou mrkví...

papouch
23. 04. 2009
Dát tip
Pišto ty moc nevyskakuj, nebo tě roztříštím Brnem!

Já se ti divím, že se trápíš s organizací, když už se nikoli titěrná část písmáků tři roky schází každý čtvrtek ve Chvojkovicích (případně v té hospodě hned vedle)...

olaf.vii
23. 04. 2009
Dát tip
:_)Dobře, tak tentokrát se to moc nepodařilo. I naše tvrdé jádro bylo roztříštěno - buď Brnem nebo nemocema nebo nedostatkem volného času. Nuž, nenechám se jednou nepodařenou událostí zviklat. Další sraz ve středu 19h v Dobrý trafice na Újezdě. Měla by tam konečně bejt ta Eva, která se snadno v davu pozná. Moje číslo máte. Jestli budou nějak silný tlaky, může bejt sraz ve čtvrtek, ale dál to boužel nejde.

moorgaan
22. 04. 2009
Dát tip
jsem dneska potkal jednu divku v cernem s rudymi vlasy.. a asi bud neslysela a nebo to nebyla ona-na moje ahoj EVO nereagovala !

papouch
22. 04. 2009
Dát tip
> Slečna Eva je dnes v Brně. Kdo teda má zájem přijít,.. Já bych přišel, kde ji najdu? :-P ..když už teda jsem dostal avízo.. :-p

olaf.vii
22. 04. 2009
Dát tip
Aha, tak ještě jedna zpráva. Slečna Eva je dnes v Brně. Kdo teda má zájem přijít, nechť přijde až na půl osmou a pro jisotu si vezme mé číslo: 731 793 230 . Díky

...luce.

Ha! EMO!

olaf.vii
21. 04. 2009
Dát tip
Poslední věc. Kdyby chtěl někdo ve středu přijít, tak se poznáme podle toho, že tam bude čekat slečna, pravděpodobně oblečena v černém, s rudými vlasy slyšící na jméno Eva. Já přijdu až později, něco ředtím mám.

olaf.vii
17. 04. 2009
Dát tip
Jestli by to někoho zajímalo, jestli by se někdo chtěl zajít podívat na náš literární kroužek a podívat se nás, zjisit kdo jsme, tak máme ve středu 22. dubna sraz od 19h v Dobrý trafice na Újezdě. Všechny srdečně zvu.

přizpůsobím se jakémukoliv dni i času:) ale 3B je pro mě osobně nejlepší

papouch
17. 04. 2009
Dát tip
5C (= sobota dopoledne .-)

mne je to jedno, som z prahy a som nezamestnany, takze by som nechal rozhodnut tych, co maju menej casu

BBBB

olaf.vii
17. 04. 2009
Dát tip
Člověk si to musí nějak zařadit svépomocí při takovymhle chumlu lidí:_)

olaf.vii
17. 04. 2009
Dát tip
Tak koukám, že s těma dnama se nenacházíme. Nezbývá mi než nechat hlasovat. Út:1, Stř:2, Čt:3, Ne: 4 . Hodina odpolední: A, hodina večerní: B Kdo tedy má zájem chodit na nějaký srazy, a na nich si popřípadě popovvídat jak budou fungovat páč to nemá cenu řešit tady, tak ať napíše mně nebo sem jednoduše např. 1A, kdyby se chtěl scházet v úterý dopoledne, nebo 4B pro neděli večer. Já si udělám Vénovi diagramy a uvidim co mi vyjde:_)

Neděle by šla. Ale jestli to někdo uspořádá v čajovně, zaslouží leda tak pár přes ústa.

prisiel by som.

vulpecula
16. 04. 2009
Dát tip
No chtělo by to nějaký srazík v Praze :o)) "Seznamku literárních bláznů" bych brala... jen utrhnout se jednou týdně z pracovního vytížení nevím zda by se dařilo pravidelně... A doufám, že kurzy nejsou podmínkou :o) Kdysi bejvávaly nezávazné srazíky na Kampě a pak se vyráželo podle toho jak se sešla banda. Někdy hospoda, někdy čajovna... Pravdou je, že to nebylo s písmákem ale jinou bandou bláznů, co takhle něco takového? Kdo se ten týden sejde půjde, komu to nevyjde třeba se mu povede příště? Ono se z toho časem prostě vyemilinuje "stálé jádro" Jinak krom čtvrtků je mi to jedno. Nemohu čtvrtky. Vidět vás by bylo jistě fajn

jsem zastáncem srazů ve všední dny..

olaf.vii
15. 04. 2009
Dát tip
Každej druhej víkend sem na chatě, copak vy nejezdíte na chatu? Ještě je tu možnost v neděli večer, kolem tý sedmý.

Škoda. Léta jsem bydlel kousek od tanku... Z Nuslí je to ale do trafiky z ruky, a jelikož dceru ukládáme v půl osmý, nehodí se ani ten čas. Co máš, sakra, proti víkendu?

papouch
15. 04. 2009
Dát tip
to už je lepší ve čtvrtek o půl jedenáctý dopoledne v Pejřimoujě. :-PP :-) hele udělej si to kdy chceš .-))

olaf.vii
15. 04. 2009
Dát tip
Koukám, že středa se tady nějak nelíbí. Pátek a víkend ale zas nemám volnej já. Co tedy říkáte na úterý? Hodí se vám úterý kolem sedmý večerní? Třeba v Dobrý trafice na Újezdě? A VT Marvinovi se omlouvám, vim, že sem to přehnal, asi sem neměl svůj den.

papouch
14. 04. 2009
Dát tip
zas - středa - schválně? s vyloučením mimopražských? :( chjo

pozorovatel
14. 04. 2009
Dát tip
tak já navrhuju předevšim dny jako je pátek a víkend ad časopis mohli bychom sehnat i prostory pro organizovanější akci v centru prahy, otázkou je, kdo to bude organizovat a o vše se starat.. je nás hodně a máme tvrdý jádro a nemyslim tim, že jsme fotbalový fanoušci olafe, používej avíza, prosim tě

olaf.vii
14. 04. 2009
Dát tip
Sraz bude příští středu 22. dubbna v 19h. Napište mi závazně, kdo se chce zúčastnit, ať podle toho můžu něco zarezervovat. Podle prvního srazu uvidíme jak to bude vypadat dál. Zatim děkuju všem, kdo se účastnil diskuze.

olaf.vii
14. 04. 2009
Dát tip
Zase já. Rozběhly se tady zase nitky, chci je spojit. Nejednalo by se o vystoupení na nějakém pódiu, jendalo by se jednoduše jen o srazy v restauračním zařízení (když bude teplo, vyrazilo by se i ven), kde by téma hovoru nebylo pevně dané, kde by ale přesto byla chuť o něčem "kulturním" si popovídat. Pak tady padlo něco o časopisu, tomu jsem úplně neporozuměl, tak se dyžtak můžem domluvit přes zprávy. Pro VT Marvina, na srazech si také můžeš rozšířit obzory o svých i cizích věcech a naučit se třeba i skromnosti.

dobrý nápad:) možná bych to i zkusila..zvědavě:)

pozorovatel
13. 04. 2009
Dát tip
jestli chceš mít publikum, tak je místo nejdůležitější, zvlášť v praze a když to budeš chtít dělat venku, tak nemůžeš mít pro změnu alkohol

pozorovatel
13. 04. 2009
Dát tip
můžem vás vzít pod časopis a doručit autory, publicitu, ale nevim, kdo jste, co píšete a hlavně, kde byste to pořádali

Jinovata
13. 04. 2009
Dát tip
Jé, ten kurz jsem absolvoval, dokonce dva semináře, ale parta ve které jsem byl byla totélně pasivní. Škoda, že už nejsem pražák, mžoná bych se i přidal. Hlavně je skvělé, že máte takovýto režim, tak to má vypadat. Dám vás do časáku. Možná bych měl zájem i o rozhovor, ale to až tak do druhého čísla. Samozřejmě o tom, jaké jsou zkušenosti... pokud ovšem už skupinu nějakou dobu provozujete a skutečně se vám daří v hospodě aspoň trochu řešit psaní.

olaf.vii
12. 04. 2009
Dát tip
hej, bratové slováci v Prahe sú tiež vítáni:_).

olaf.vii
12. 04. 2009
Dát tip
Super, koukám na ohlasy a seménko se zaselo. Tak abych něco zodpověděl: jsme smíšená skupina, takže každý si v tomdle směru může přijít na své, ale seznamka, jak tady někdo navrh, to nebude:_). Muesse,dojíždět se může:_) Pokud nemáte další otázky, tak vás po Velikonocích zkontaktuju a můžem se domluvit na nějakym společnym srazu. Kdyby ste o někom věděli kdo by měl zájem, tak ho klidně přihrajte:_)

to je aj pre slovakov? :)

moorgaan
11. 04. 2009
Dát tip
mimořádně souhlasím s Pištou...bud jdu na pivo a nebo plkam o trochejích a jambech.. a pokud tam jsou basnirky jde i jinak travit prijemne chvile nez predcitat volné ci vazane verse..

M.V.Jung.
11. 04. 2009
Dát tip
Mít více času a méně povinností, tak tuze rád, takže by záleželo především kdy a kde. Navíc to pivo jako podmínka, to není ono pro ty, co nemůžou pít(jako např. já :-)).

pozorovatel
11. 04. 2009
Dát tip
pozvi TheEvilOne a máš to jistý kde by byly čtení?

Super nápad. Jen nechápu, proč si chcete kazit pivo literaturou. Trdla.

jH
11. 04. 2009
Dát tip
lol, čet sem teprv teď showa a luciin přípěvěk, asi se ti to zvrhne na obří uměleckou seznamku :))

jH
11. 04. 2009
Dát tip
pivo a literatůra, to bejvá gůt, teda teoretický pokec okleštěný o byrokratickou mluvu striktní literární vědy - hyperdadaplácání, jak tomu sám rád říkám, řízený lití a házení žvejků slovních o literatůře, to beru, rád bych se připojil na váš obskurní večírek literárních znalců FHS a snad bych nedorazil sám, ale v háku i jiných zvrhlých bláznů z škvoreckýho akadémie (i odjinud) ;)

Lucie-at
11. 04. 2009
Dát tip
Nápodobně, jen z holek bych udělala kluky :-p

G_B_Show
11. 04. 2009
Dát tip
Dobrá snaha. Na pivo bych určitě přišel a pokud se mi tam budou líbit nějaký holky, možná zůstanu i na literární diskuzi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru