Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Divnovědecké auditorium - Mám hlad

28. 08. 2001
1
0
1542
Autor
JiKo

Snad každý v této republice a dost možná, že ještě dál, zná tuto repliku:

 

Osoba A:  "Mám hlad!"

Osoba B: "Tak ho hlaď a říkej mu malej"

Vysvětlivky: Osoba A - muž, osoba B - žena

 

Má otázka zní: Vyzývá osoba B osobu A k onanii?


JiKo
17. 09. 2001
Dát tip
Off topic? To je jejdno, Image je nanic!! :-)))

Bezejmenny
17. 09. 2001
Dát tip
Ano. Následuj žízeň! ;o))))))

JiKo
08. 09. 2001
Dát tip
Ahá, takže krom aktivního nudisty jsi i aktivní bigamista..trigamista..tetragamista? (tetrisgamista?)

Bezejmenny
08. 09. 2001
Dát tip
Bigamie souvisí s institucí manželství, s níž nemám v současné době nic společného. ;o)))) Ale nemáš pocit, že jsme poněkud off topic?

JiKo
06. 09. 2001
Dát tip
Já se u vody teda nenudím :-)

Bezejmenny
06. 09. 2001
Dát tip
Já obvykle také ne. Chodím se koupat s přítelkyněmi. ;o)))))

JiKo
05. 09. 2001
Dát tip
a kor dyž máš plavky :-)))

Bezejmenny
05. 09. 2001
Dát tip
;o)))) jsem aktivní nudista. ;o))))))

JiKo
04. 09. 2001
Dát tip
Bezejmenný: Máš ihned přispěchat s vysvětlením z pole fyziky typu hůl do vody ponořená.... no prostě lom světla na hladině Danny Hypotéza 3: The true is out of there

Bezejmenny
04. 09. 2001
Dát tip
Ji_Ko: vysvětlení z pole biologie se mi zdálo přiměřenější. ;o))))) A asi toho o fyzice moc nevíš. Lom světla na zvlněné hladině totiž v praktických podmínkách zabraňuje zahlédnout jakékoli detaily tělesa do kapaliny ponořeného. ;o))))))))))

Bezejmenny
03. 09. 2001
Dát tip
zoo: řekl bych, že celkem průměrné velikosti. Ono se to dynamicky mění v závislosti na podnětech a situaci, jak dáno fyziologií organismu, takže když lezu ze studený vody, mám ho podle vlastního názoru zbytečně miniaturní, zatímco za jiných okolností si nestěžuji. ;o)))))

JiKo
03. 09. 2001
Dát tip
Taky se v ledový vodě dostáváte do záporných hodnot? :-))

Bezejmenny
03. 09. 2001
Dát tip
Skoro. ;o)))) Je to obvyklá a vědecky zdůvodněná věc. Třeba jen ta teplota určitých orgánů nesmí klesnout pod jistou hranici, jinak by to ohrozilo produkci zárodečných buněk, takže omezení ztrát tepla zmenšením objemu je normální. Akorát to ve studený vodě vypadá groteskně, dokonce tak, že to nezkušené slečny až zaráží. ;o)))))

Danny
03. 09. 2001
Dát tip
hypotéza 1: ano, vyzývá hypotéza 2: ne, má hladit ten hlad

kosa
02. 09. 2001
Dát tip
Já docela malinkatej. No, možná je to tím, že su vegetarián (blee řízek) ale su squělý kuchař a troufám že i pozorný milenec, takže mé slečně je to upřímně jedno.

Bezejmenny
01. 09. 2001
Dát tip
Henry_Cold: některé ano. Těch opravdu "úžasných" je ovšem poměrně málo.

zoo
01. 09. 2001
Dát tip
Odpověď: Nevyzývá! Jde o klasické, rodově předávané, geneticky však nepodmíněné sousloví (kdo to, kruci, prvý z Vás odklusal v třetí větě k erotice?), které - a tady pány zklamu - slýchávala jsem z úst své matky. Čili samička samičce pravila. Taky se ještě u nás říkávalo: "Vem si rohlik." (To ovšem výhradně v úterky a pátky, jindy jsme rohlíky nemívali.) A na žadonivou poznámku: "Jááá nemááám co dělááát!!" odpovídávalo se: "Tak si kresli." /Koukala jsem na dnešní Lilbeth a koukám sem třetí večer. Je to, jak to je. Máte všichni zaručeně pravdu, minimálně tu svou. U většiny Vašich auditorií se nicméně slušně bavím, a to jste ještě nerozebírali rozdíly mezi drobenkou, sypankou, kapáním a trháním a už vůbec ne tučňáky./ A propos! Tak jak malej ho kdo máte? :-)

Henry_Cold
31. 08. 2001
Dát tip
Ale stejně, pánové, uznejte, že ženy jsou úúúúúžasné!!! Já je obdivuji, vy ne?

Atala
31. 08. 2001
Dát tip
Henry_Cold: Bezvýhradně s tebou souhlasím... :-)))

Popelucha
29. 08. 2001
Dát tip
A proč zrovna my jsme béčko???

Bezejmenny
29. 08. 2001
Dát tip
Protože je to fakt, který vnitřně akceptujete. ;o))))))

Lilbeth
29. 08. 2001
Dát tip
Je vidět, že tohle Auditko vymyslela ženská hlava:-)) Viď Jiko? Hrozně se mi líbí, jak se tu pánové rozohňujete. Z reakcí vyplývá, že ženy jsou v podstatě sobecké mr..y, které za a) odpírají mužům potěšení jménem řízek apod. a odkazují je na stránky kuchařských knih a za b) odpírají mužům potěšení sexuální a ještě se vysmívají velikosti inkriminovaného orgánu (nikoliv žaludku). Ovšem dle mého názoru replika vyjadřuje docela obyčejnou mužskou žravost, kdy je žena nucena k odchodu ke sporáku a vůbec se jí nechce a reaguje, tak jak reaguje, čímž jemně upozorňuje muže, aby si své problémy s hladem vyřešil sám. Ovšem ona skrytá dvojsmyslnost je rozkošná. Ale mám 2 dotazy. Pánové už jste někdy hlazením něčeho dosáhli? A přiznali by jste ami sobě, že onen orgán, kterým se tolik pyšníte, je malý?

Astalavista
29. 08. 2001
Dát tip
Lilbeth: a) hlazením jsem dosahoval v útlejším věku b) přiznal bych si to, kdyby to byla pravda ostatně co si představuješ pod pojmem malý?

Bezejmenny
29. 08. 2001
Dát tip
Lilbeth: dosti klasicky feministické. ;o))))

Atala
29. 08. 2001
Dát tip
Lilbeth: díkybohu si onen zde zmiňovaný řízek zvládám ukuchtit sám a nejenom...na tvé dvě otázky radši nebudu odpovídat, jelikož nechci pouštět vzteklého psa ze řetězu... :-)))

Pepe
28. 08. 2001
Dát tip
Prosím Tě, rychle to auditko smaž, než se na Tebe vrhnou ti lovci autorů auditek, ve kterých jde jen o zviditelnění se... Já mezi ně nepatřím a nic proti Tobě ani tomuto auditku nemám, ale podívej se ne Antiauditorium -bez závorek.

Atala
28. 08. 2001
Dát tip
Tady si dovolím doplnit...jde zde o věc podobnou, avšak jinou.Pokusím se vysvětlit. Jelikož osoba B, nemá (většinou) k dispozici nic tak svou velikostí a tvarem speciálního(a osoba A ano), přirozeně osobě A závidí a snaží se ponižovat osobu A zdůrazňením současného stavu "malého". Však ona se osoba B bude divit až objekt osoby A zvětší objem a jinak všemožně...no co se divíte, nikdo ještě neviděl pořádně najezený žaludek???

Astalavista
28. 08. 2001
Dát tip
Myslím (viz.Big George), že se jedná právě o naprosto regresivní a nepochopitelné opatření :)

Henry_Cold
28. 08. 2001
Dát tip
Osoba A konstatovala bez jakýchkoliv zjevných postranních úmyslů že má hlad, osoba B v tom však neoprávněně a bez jakýchkoliv důkazů spatřuje vedle obyčejné potřeby najíst se i vedlejší postranní úmysl sexuální potřeby a proto reaguje na toto konstatování formou dvojsmyslné metafory. První smysl věty "Tak ho hlaď a říkej mu malej" je ten, že osoba A si má jít něco udělat na jídlo, protože osoba B se na to může vykašlat a není žádná služka osoby A. Druhý smysl je ten, že osobě B bolí hlava a osobě A tudíž nebude od osoby B poskytnuto žádné sexuální uspokojení. Obvykle tato situace končí hádkou jejíž smysl a původ osoba A nechápe a proto odchází do hospody na pivo nebo za inteligentnější ženskou osobou C. Toť moje vysvětlení...

Henry_Cold
28. 08. 2001
Dát tip
Téééda! To jsem se ale rozepsal!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru