Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Úvodník od autora Extra vagan C

05. 05. 2009
0
1
646
Autor
slovoma

Soutěžní dílo, které se neumístilo na prvních čtyřech místech.

Ve vesmíru prej teda jako egzistuje inteligentní život. Jénže voni vydávaj takový prachy aby to jako upe voběvili, že tam je, a vůbec se nezajímaj vo naší planetu. Snažil se už někdo zjistit jestli je inteligentní život na planetě Zemi? Třebas někde hluboko ve voceánu, nebo v pralese, nebo někde u středu Země jako?

Podle mě je jako v tom voceánu. Vo tom psal už ten Adressen, vo tý jeho malý mořský vejle, co se změnila na člověka, což teda jako není zrovna důkaz inteligence, ale na rozdíl vod lidí jako třebas cejtila tu lásku, či co, a to je teprv známka vyšší inteligence. Ale nedopadlo to s ní nejlíp, takže jí necham bejt.

Další co by mohlo bejt skutečně inteligentní je Jety, neboli Big Food. Voni teda vypadaj jako vopice co choděj, ale vopice sou strašně inteligentní. Mimochodem inteligence se zjistí tak, že se jako třebas ten tvor pozná v zrcadle. Já když se ráno probudim, tak se v zrcadle teda vůbec nepoznávam. Což potvrzuje mojí teorii že vopice je chytřejší než člověk, tzn. Big Food může bejt nejinteligentnější rasou na planetě. Pokud teda fakt egzistuje. Je možný, že to je prostě jenom nějakej zanedbanej politik, třebas jako Paroubek. To by pak sice měl sexy mozek, ale byl by mu upe na nic.


1 názor

Oldjerry
06. 05. 2009
Dát tip
Nevím proč si takhle představuješ úvodník na Písmoně. Tohle je téma tak pro MF, ale je fakt, že je tam aspoň kus srandy...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru