Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kvartální plnění

21. 05. 2009
2
7
417
Autor
golfista56

tvrdá práce v obchodním oddělení

 Byli jsme s Mirkou na obědě. Mirka měla poloprůhledné bílé upnuté tričko s kraťoučkými rukávy. Velmi zřetelně se pod ním rýsovala krajková bíla podprsenka, velmi ale opravdu velmi velké velikosti. S pohledem upřeným do žlábku mezi prsy, krájím si tak svůj první chlupatý knedlík, když tu se mi vysmekl nečekaně z talíře a odletěl doprovázen gejzírem omáčky kakaové barvy přímo do Mirčina výstřihu. S obavami jsem očekával její reakci, ale v jejím pohledu jsem vyčetl stopy vzrušení. Z omáčkových skvrn se mezitím stala velká mastná kola, díky nimž zprůhlednělo zcela. Ačkoli jsme seděli v ústraní zahradní restaurace, povšimli si toho ostatní hosté. Porce byla tak malá, že jsem se rozhodl svůj knedlík dostat za každou cenu zpět. Zašátral jsem v Mirčině výstřihu. Píchla mě bradavka ztopořená mojí horkou omáčkou a Mirčinou touhou....  Rozhodl jsem se to ignorovat.

 


7 názorů

Amáta
22. 05. 2009
Dát tip
zajímavé:-D,škoda,že jsem nebyla s váma na obědě,třeba by mi taky něco přistálo ve výstřihu.:-)ale pobavil jsi mě,dám ti tip.

Ta žena asi skutečně není anatomicky v pořádku :) Jinak tedy je to blábol, abych nezapomněl.

Horkit
21. 05. 2009
Dát tip
Jako nuda mi to nepřijde. Je to docela vtipný. Příběhy ze života bývají oblíbené. ... Ale možná je to příliš přehnané.

Semille
21. 05. 2009
Dát tip
Omšelý nápad,nuda...ale aspoň se projevila nenažranost českého národa(:

Bluedragon
21. 05. 2009
Dát tip
To ona tě jen tak popichovala, ty knedlíku... ;-D

moorgaan
21. 05. 2009
Dát tip
ji asi vzrusila chlupatost knedliku! :-))

bradavka ve žlábku?...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru