Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kvartální plnění dvojka

22. 05. 2009
0
7
452
Autor
golfista56

pokračování prodejů

Vyvedlo mě to z rovnováhy, a pojednou mě můj chlupatý knedlík přestal zajímat. Měla by ses jít upravit, doprovodím tě na toaletu. Vyprovázeni hladovými pohledy plnými chtíče jsme se odebrali na toaletu. Volnou rukou jsem z ní strhl mastné tričko a můj knedlík měkce dopadl mezi tampony na pomočenou podlahu, sežer ten knedlík, zařval jsem! Vyděsila se, viděl jsem strach a to mě vzrušilo ještě víc. V kleku na loktech začala olizovat knedlík zežloutlý močí, poklekl jsem za ní a stáhnul jí kalhoty ke kolenům. Překvapeně vykřikla! To nečekala, a z úst jí vypadl již několikrát zmíněný knedlík! V tom vstup zakryla postava ženy, která seděla poblíž záchodků. Již dříve jsem si všiml, že Mirku po očku pozorovala. Když jsem vzhlédl, viděl jsem, že má ruku mezi svými pomerančovými stehny. Beze slova se chopila navlhlého  páchnoucího mopu, který stál v rohu a vrazila jí ho dovnitř. Cloumala s mopem tak, že Mirka sotva držela rovnováhu, já se bál, že mě kousne. Orgasmus mi zatemnil mysl a Mirka se dusila. Žena s mopem uklouzla na knedlíku a zůstala ležet s vyhrnutou sukní omráčená na zemi. Lízej! Zasípal jsem. Mirka začala a já mezitím utrhl splachovadlo. Pevně  jsem jí přivázal k ležící ženě, jež se pomalu začala probouzet rozkoší, kterou jí působil Mirčin vibrující jazyk. Provaz splachovadla se zařízl. Naposledy jsem se podíval na vzdychající svázanou dvojici.


7 názorů

BBarkku
29. 05. 2009
Dát tip
ach ták- tak to gratuluju k pestrému světu!;)

BBarkku
27. 05. 2009
Dát tip
jestli byla jednička obyčejná, tak dvojka teda vyrazí dech-ale už jsem ani neměla chuť ho získat zpět....přemýšlím, proč takovýhle věci lidi píšou(:))...

golfista56
23. 05. 2009
Dát tip
ano je to romantické a splachovadla musel utrhnout, pravda, tři :-)

Norsko
23. 05. 2009
Dát tip
To je o sexu ?

moorgaan
22. 05. 2009
Dát tip
je to moc romanticke, rozneznene a to splachovadlo urcite bylo kratke - kecas, ze stacilo na obe divky! ...jo a ten mop byl pouzit z ktere strany?

Elena_
22. 05. 2009
Dát tip
taky si myslím...

no, jednička byla lepší...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru